Goldman Sachs: Τόσο θα κοστίζει το iPhone 8


Τι προβλέπει η αμερικανική τράπεζα για το νέο μοντέλο της Apple.

Τρία νέα κινητά αναμένεται να λανσάρει η Apple το Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τη Goldman Sachs το iPhone 8 θα κοστίζει κοντά στα 1.000 δολάρια. Όπως σημειώνει η Goldman, η τιμή των $1,000 θα είναι μία συνέχεια της τρέχουσας τάσης τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας.

«Αναμένουμε ότι το iPhone 8 θα έχει μοντέλα των 128 GB και των 256 GB με τιμές $999 και $1099 αντίστοιχα», όπως επεσήμανε η GS σε note προς τους πελάτες της.

Αυτό τοποθετεί την τιμή του νέου smartphone της Apple $130 πιο ακριβό από το ακριβότερο τρέχον iPhone.

Όπως εκτιμά, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες οδηγούν σε αυτό το υψηλό επίπεδο τιμών, όπως η οθόνη OLED 5,8 ιντσών, καθώς και η νέα τεχνολογία στο εσωτερικό του τηλεφώνου που θα αυξήσει το κόστος κατασκευής του, όπως η 3D ανίχνευση, η καλύτερη και ταχύτερη μνήμη NAND / DRAM, η χωρητικότητα που θα ξεκινά από τα 128 GB, ο επεξεργαστής A11, η βιομετρική πιστοποίηση και η απουσία του home button (κεντρικό κουμπί).

Η Goldman Sachs επισημαίνει ότι οι καταναλωτές προτιμούν τα μεγαλύτερα, ακριβότερα μοντέλα iPhone σε σχέση με τις μικρότερες εναλλακτικές τους, καθώς οι πωλήσεις του iPhone 7 Plus αποτελούν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων iPhones.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »