Breaking News

FREE TRIAL για 15 μέρες από την Cablenet


Η νέα διαφημιστική εκστρατεία της Cablenet, FREE TRIAL για 15 μέρες με το σλόγκαν “Όταν κάτι σου ταιριάζει φαίνεται στη δοκιμή”, καλεί τον κόσμο να ζήσει τη μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα η Cablenet για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε νέους πιθανούς πελάτες να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν μέσα από μια δεκαπενθήμερη μωβ εμπειρία στο πακέτο 2play Start 50M συμπεριλαμβανομένου και της επιπρόσθετης υπηρεσίας τηλεόρασης “Family TV add on” με 70 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο, με 24 από αυτά να είναι σε υψηλή ευκρίνεια!

Μια μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο, που αξίζει να δοκιμαστεί χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς να χρειάζεται οποιοσδήποτε  τερματισμός συνδρομής από υφιστάμενο παροχέα!

Με ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και 150M σε οικιακά πακέτα, με δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet, με χαμηλότερα τέλη σε τοπικές και διεθνείς κλήσεις, ΚΑΙ μέχρι 88 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο και τα 40 από αυτά σε HD, η Cablenet θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μοναδική μωβ εμπειρία.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »