Breaking News

ExxonMobil/Εsso:Εισφορά προς την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών


Χρηματική εισφορά €2000 προσέφερε η ExxonMobil/Εsso  Κύπρου στην Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας και Συνεργατών που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 14 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού Υπάλληλοι των Εγκαταστάσεων αλλά και Συνεργάτες της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών λειτουργεί κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες υποστήριξης και βοήθειας στην επίλυση προβλημάτων των πολιτών με οπτική και οπτικοακουστική αναπηρία, υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και αποκατάστασης, πληροφόρησης, παραγωγής βιβλίων και περιοδικών σε ψηφιακή και ομιλούσα μορφή και στην γραφή για τυφλούς μπρέιλ με βασικό στόχο την κοινωνικοοικονομική ενσωμάτωση τους.
Το στιγμιότυπο είναι από την παράδωση της επιταγής στον Πρόεδρο της Οργάνωσης κο Χριστάκη Νικολαΐδη (κέντρο)  από τον κο Γιώτη Τσερκέζο, Διευθυντή Εγκαταστάσεων Λάρνακας.  Παρόντες κατά την παράδωση,  ο κος Γιώργος Ανδρεόπουλος της Andreopoulos Signs Ltd που πρότεινε το φορέα των τυφλών (αριστερά), καθώς και ο κος Νεόφυτος Σπύρου, Διευθυντής Πληροφορικής και η κα Κάσια Χρυσοστόμου της ΕxxonMobil / Εsso Κύπρου.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »