Breaking News

Bridgestone: Βγείτε κερδισμένοι από την καλοκαιρινή προσφορά στα κορυφαία ελαστικά


Βγείτε στο δρόμο με την επιλογή των κορυφαίων ελαστικών Bridgestone. Επιλέγοντας  ελαστικά Bridgestone για το αυτοκίνητό σας, όχι μόνο βγαίνετε στο δρόμο με περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη οδηγική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα κερδίζετε 10 ευρώ ανά 100 ευρώ, της αξίας των ελαστικών που αγοράσατε, σε καύσιμα κίνησης της Πετρολίνα.

 

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας οποιοδήποτε ελαστικό Bridgestone/Firestone, μεταξύ 1ης και 30 Ιουνίου, παίρνετε ΔΩΡΟ* καύσιμα κίνησης Πετρολίνα, αξίας €10 ανά €100 της αξίας του ελαστικού που έχετε αγοράσει. Αν αγοράσετε ελαστικά αξίας €200 παίρνετε €20 σε καύσιμα. Αν η αξία των ελαστικών είναι €300, παίρνετε καύσιμα αξίας €30 και ούτω καθ’ εξής. Μια καλοκαιρινή προσφορά που δίνει στον οδηγό κίνητρο, ώστε να αντικαταστήσει τα φθαρμένα λάστιχα του αυτοκινήτου του με καινούργια, πριν αρχίσει τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.

 

Γιατί Bridgestone;

Γιατί είναι ο Νο1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο.

Γιατί να επιλέξεις ελαστικά χαμηλότερης ποιότητας με κίνδυνο την ασφάλειά σου, ενώ μπορείς να έχεις κορυφαία ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές; Επίλεξε ελαστικά Bridgestone σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, από τον Νο1 κατασκευαστή ελαστικών στον κόσμο. Τα ελαστικά Bridgestone συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με απαράμιλλη ασφάλεια, άνεση, ανθεκτικότητα και ψηλές επιδόσεις.

Η εταιρεία Bridgestone

Η Bridgestone είναι Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο και έχει καταφέρει να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Εργοδοτεί πάνω από 140.000 άτομα, λειτουργεί 194 μονάδες παραγωγής, σε 25 χώρες και διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 150 χώρες. Ενδεικτικό της δύναμής της είναι το γεγονός ότι 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο κυκλοφορούν με ελαστικά της εταιρίας ενώ επιλέγονται σαν πρώτη εφαρμογή (εργοστασιακή εφαρμογή) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες (Audi, Aston Martin, BMW, Honda, Fiat, Ferrari, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Suzuki, Volvo, VW και πολλές άλλες). Οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο.

Στην Κύπρο, τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από τη Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες www.bridgestone.com.cy ή στα τηλέφωνα  24 848 200, 22 612 190.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »