Aυτά είναι τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Κύπρο…Πιο ακριβή η Λάρνακα


Η ιστοσελίδα www.newsbomb.com.cy σε άρθρο της παρουσιάσε τα φθηνότερα πρατήρια ανά επαρχία.

Μέσα από την ανάλυση που έγινε η πόλη μας παρουσίασε την υψηλότερη τιμή στην τιμή πώλησης της αμόλυβδης 95 η οποία ανέρχεται στα €1,199 το λίτρο. Εδώ έρχεται το ερώτημα……

Πως είναι δυνατό μια πόλη η οποία έχει εγκλωβίσει την ανάπτυξη της στην περιοχή Δεκέλειας λόγω της ύπαρξης των πετρελαιοδεξαμενών, η οποία διατρέχει καθημερινά κίνδυνο και με τους δημότες της να επηρεάζεται η υγεία τους να πληρώνει το πιο ακριβό καύσιμο Παγκύπρια.

Επίσης με ποια λογική από τη στιγμή που το κόστος μεταφοράς των καυσίμων εντός Λάρνακας να είναι πιο χαμηλό λόγω απόστασης, ο δημότης της Λάρνακας να πληρώνει περισσότερα από τις υπόλοιπες πόλεις (εκτός Πάφου)…Εδώ γίνεται μια ξεκάθαρη κοροϊδία και κερδοσκοπία εις βάρος των κατοίκων της Λάρνακας και καλούμε τους αρμόδιους και τους βουλευτές της πόλης μας να δουν το θέμα καθώς σαν Λαρνακείς έπρεπε να είχαμε το φθηνότερο καύσιμο με διαφορά από τις άλλες πόλεις για τους λόγους που προαναφέραμε.

 

Το σχετικό άρθρο του newsbomb.com.cy αναφέρει:

Υψηλές παραμένουν οι τιμές των καυσίμων στην Κύπρο με την χαμηλότερη τιμή πώλησης της αμόλυβδης 95 παγκύπρια να φτάνει το €1,138 το λίτρο.

Συγκεκριμένα η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στο € 1,138 το λίτρο στην Λευκωσία, ενώ η ψηλότερη είναι στην Λάρνακα στην τιμή €1,199
το λίτρο.

Δείτε αναλυτικά ανά επαρχία τα πρατήρια

ΛΑΡΝΑΚΑ
larnaka

ΛΕΥΚΩΣΙΑleukosia
ΛΕΜΕΣΟΣ​
lemesos

ΠΑΦΟΣ
pafos

 

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
amoxostos



Κύριες Ειδήσεις





Translate »