Breaking News

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για το «ΑΕΚ Αρένα»!


Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για την ΑΕΚ Λάρνακας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τήρησε την υπόσχεση του για εισφορά από το Κράτος ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ προς το Σωματείο της ΑΕΚ Λάρνακας, την οποία εξήγγειλε στα εγκαίνια (27 Νοεμβρίου) του «ΑΕΚ Αρένα»!

Όπως λένε οι πληροφορίες, τα δύο εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται ήδη στα ταμεία της ΑΕΚ, αφού το Κράτος φάνηκε συνεπής στην υποχρέωση του προς την ομάδα της Λάρνακας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι το πρώτο έργο δημόσιας ωφελείας που άρχισε και ολοκληρώθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία και ιδιωτικά κεφάλαια (σ.σ. η πρώτη φάση του έργου ολοκληρώθηκε με κόστος 7,2 εκατομμυρίων ευρώ), όπως σημείωσε και στην ομιλία του τότε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Σύντομα, η διοίκηση της ΑΕΚ θα ανακοινώσει την έναρξη εργασιών για την επόμενη «φάση» του γηπέδου, όπου θα γίνουν και άλλα έργα για τελειοποίηση του (π.χ. στέγαστρο στην κεντρική εξέδρα, δημιουργία σύγχρονων αποδυτηρίων, αλλά και Mixed Zone για τους δημοσιογράφους και χώρων φιλοξενίας κλπ, προκειμένου κάποια στιγμή, το «ΑΕΚ Αρένα» να υπαχθεί στην κατηγορία UEFA 4…

Πηγή:themasports.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »