Ανόρθωση: Παρουσίασε το νέο της λογότυπο και τις νέες της εμφανίσεις – ”Με την κληρονομία μας, στη Νέα Εποχή” (βίντεο)


Η Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, παρουσίασε το εμπορικό λογότυπο της καθώς και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την περίοδο 2020 – 2021.

Το νέο έμβλημα, θα χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς και παρουσιάστηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αντώνης Παπαδόπουλος, από τον Πρόεδρο της Εταιρείας, Κο Ευγένιο Χαμπουλλά, τον Κο, Παναγιώτη Σαλαφώρη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τον Κο Γιώργο Ζερβίδη, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που επιμελήθηκε το σχεδιασμό του.

Η αλλαγή αυτή, εκσυγχρονίζει την εικόνα του λογότυπου με ένα τρόπο που όχι μόνο διατηρούνται, πέραν του ενός αιώνα, οι αναλλοίωτες αξίες που πρεσβεύει η Ανόρθωσις, αλλά τις ενισχύει.

Με την κίνηση αυτή, η Εταιρεία αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της να περάσει το κατώφλι της νέας εποχής με αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσει ξανά τη θέση που της αξίζει σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για τη νέα αυτή εικόνα, εργάστηκε ομάδα επαγγελματιών που ανήκουν στο δυναμικό της διαφημιστικής εταιρείας Gnomi Integrated Communications, η οποία μελέτησε με λεπτομέρεια την ιστορία του σωματείου και την πορεία του από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Την ίδια στιγμή, προηγήθηκε μια μεγάλη έρευνα σε θέματα rebranding των εμπορικών σημάτων ευρωπαϊκών και άλλων συλλόγων παγκόσμια.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέα εικόνας έχουν ως εξής:

• O φοίνικας απελευθερώθηκε από την ασπίδα και πλέον αποτελεί από μόνος του, το κυρίαρχο στοιχείο στη νέα εικόνα. Ο φοίνικας, μνημονευόταν στην αρχαία Ελλάδα για την ικανότητα του να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του και πλέον είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία της Ανόρθωσης.

• Αποτυπώθηκε ο πραγματικός φοίνικας, ο οποίος μεγάλωσε και δραματοποιείται η σκηνή που αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του. Η κραυγή της αναγέννησης, της περηφάνιας και της αποφασιστικότητας αποτυπώνονται μέσα στην έκφραση αλλά και τις κινήσεις του. Το κεφάλι βλέπει ψηλά όπου είναι και η φυσική θέση του πιο ιστορικού σωματείου της Κύπρου και τα φτερά του, με μια κίνηση αυτοπεποίθησης, προετοιμάζουν τις νέες χρυσές σελίδες που θα έρθουν στην ιστορία του συλλόγου. Ταυτόχρονα, η κίνηση των φτερών του, συμβολίζει την Ελληνική σημαία, που κυματίζει υπερήφανα.

• Η γραμματοσειρά που επιλέχθηκε έχει φιλοτεχνηθεί από τoν Eλλαδίτη εικαστικό Γιώργο Τριανταφυλλάκο. Στιβαρή, αλλά και σύγχρονη, συνδυάζει την ιστορία του παρελθόντος και την προοπτική του μέλλοντος.

• Το σήμα έχει σαν κορωνίδα το 1911, την ημερομηνία ίδρυσης που συνοδεύεται από το χρυσό αστέρι που καταδεικνύει τους τίτλους πρωταθλήματος. Η βάση έχει το όνομα του σωματείου που στηρίζεται στα θεμέλια της πόλης που το γέννησε, το έθρεψε και το εμβολίασε με όλες τις αξίες που αυτό φέρει μαζί του.

• Για τη δημιουργία του ανανεωμένου σήματος λήφθηκε υπόψη και η πρακτική πλευρά του θέματος, όπως οι πολλαπλές εφαρμογές του στα online και οff-line Μέσα, αλλά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Τέλος, ακολούθησε η προβολή του πιο κάτω βίντεο. Το βίντεο, παρουσιάζει τη νέα εξελιγμένη εικόνα αρχίζοντας από τις μέρες της ίδρυσης, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή με όλους τους σταθμούς που πέρασε ο Σύλλογος και καταλήγει στη νέα δυναμική που συμβολίζει τη νέα εποχή της Ανόρθωσης.

Το βίντεο καταλήγει με τρόπο που καταδεικνύει τη σημαντικότητα του εμβλήματος για τον κάθε Ανορθωσιάτη:
«Είναι η οικογένεια μας.
Είναι τα 110 χρόνια ιστορίας που μας ανήκουν.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, που με οδηγό τις αξίες που πρεσβεύει και τα συναισθήματα που προκαλεί, ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ, ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της Ανόρθωσης.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.
Η δική μας επόμενη μέρα».

Οι νέες εμφανίσεις

Παρουσιάστηκαν από την επίσημα Ανόρθωση και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ξεχωρίζει στην πρώτη εμφάνιση η πόλη της Αμμοχώστου που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της φανέλας.

   



Κύριες Ειδήσεις





Translate »