Τα PUBLIC ξανά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου


Τα Public θα τρέξουν και φέτος στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ανανεώνοντας τη συνεργασία τους και επισφραγίζοντας την επιτυχημένη…

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τα Public θα τρέξουν και φέτος στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας ανανεώνοντας τη συνεργασία τους και επισφραγίζοντας την επιτυχημένη πορεία της πρώτης διοργάνωσης.

Με τη συμμετοχή τους τα Public αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται στην καρδιά της ψυχαγωγικής και αθλητικής δραστηριότητας της Λάρνακας, ενώ προβάλουν το δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περιλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ.), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ.), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικό, 5 χιλιομέτρων – ατομικό και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RHMC Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Τα PUBLIC, στα 11 χρόνια της λειτουργίας τους στο νησί, αποτελούν την πρώτη επιλογή για τον καταναλωτή που αναζητά ποικιλία, ποιότητα και υψηλή τεχνολογία. Στα καταστήματά τους, σε κάθε πόλη, προσφέρουν μοναδική αγοραστική εμπειρία και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, ενώ δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν live την μεγάλη γκάμα προϊόντων, πλήθος επώνυμων παιχνιδιών και τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων στην Κύπρο. Η αλυσίδα καταστημάτων είναι ο μεγαλύτερος μεταπωλητής Apple στην Κύπρο και παρέχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, όπως iPhones, MacBooks, iPods, TV Media Players & Streamers και δεκάδες αξεσουάρ. Στη Λάρνακα θα τα βρείτε στη Λεωφόρο Βύρωνος 23 & Γαλιλαίου, στο κέντρο.

Σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κ. Κώστας Ντάλτας, ανέφερε: “Δηλώνουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού και για φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας τα Public. Μία εταιρία που ήδη από τον πρώτο χρόνο της διοργάνωσης, συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της, ενώ την ίδια ώρα στήριξε τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς”.

Από την πλευρά του ο κ. Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public στην Κύπρο, σημείωσε: “Τα Public θα λάβουν μέρος στη σημαντικότερη αθλητική και ψυχαγωγική διοργάνωση της Λάρνακας. Θα είμαστε εκεί, με τους εργαζόμενους, τους φίλους και τους πελάτες μας να περάσουμε ωραία και να συμβάλουμε στην ανάδειξη της πόλης. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες”.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://larnakamarathon.com/

ΠΗΓΗ:ΠΟΛΙΤΗΣ

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »