Breaking News

Οι επιδράσεις του Μαραθωνίου Λάρνακας στην τοπική οικονομία της πόλης


Στο 2ο Authentic Talks στην Αθήνα μίλησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας όπου μοιράστηκε την πολύτιμη εμπειρία του από την οργάνωση και την επιτυχία του Μαραθωνίου Λάρνακας τα τελευταία χρόνια.

Στο συνέδριο, ο κ.Βύρας είχε την ευκαιρία να τονίσει τη σημαντική επίδραση του Μαραθωνίου στην Αθλητική Κουλτούρα της Λάρνακας και τις θετικές συνέπειες στην Τοπική Οικονομία της πόλης. Η διεθνής αναγνώριση και η συμμετοχή του Μαραθωνίου της Λάρνακας, αποδεικνύει πώς ο αθλητισμός μπορεί να ξεπεράσει τα σύνορα και να ενώσει ανθρώπους από διάφορες περιοχές και παράλληλα να ενισχύσει την τοπική οικονομία.

Πιο κάτω τα στοιχεία από τις οικονομικές επιδράσεις όπως τα παρουσίασε ο κος Βύρας.

 

May be an image of text that says 'Impact on Local Hospitality Industry Nights Average Number é 3Nights Average Total Cost Per Person € €345 Average Cost Nights (P/p) € €115 Hotel Occupancy during Race Weekend 100% Total 3-day calculated expenditure per person based on global spending trends: €862.50 Accommodation 1 40% €345 Food & Dining വ 25% €215.62 Transportation B 10% €86.25 Tourism Activities ã 7% €60.37 Miscellaneous Expenses'



Κύριες Ειδήσεις





Translate »