Breaking News

Φόρτσα, οι αναβαθμίσεις στις τηλεπικοινωνίες


Ιδιαίτερα έντονος ανταγωνισμός επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες του τομέα των τηλεπικοινωνιών. Οι διαφημιστικές εκστρατείες βρίσκονται στα φόρτε τους σε όλα τα μέσα επικοινωνίας σε μια προσπάθεια να ισχυροποιήσουν περαιτέρω τη θέση τους.

Αρκούν μόνο λίγα λεπτά για να έρθει κανείς σε επαφή με κάποιο μέσο επικοινωνίας,  για να αντιληφθεί ότι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν όλο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η αγορά φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά με τις εταιρείες να δηλώνουν αποφασισμένες να «κάνουν» δικό τους ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή εμπλουτίζοντας συνεχώς τα πακέτα υπηρεσιών τους.

Ενδυναμωμένα πακέτα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, υπηρεσίες τηλεόρασης ενισχυμένες με νέα κανάλια και όλο και υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο  καταδεικνύουν ότι ο τομέας πραγματικά εξελίσσεται.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες και προϊόντα συνεχώς αυξάνονται, ο πόλεμος των τιμών των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι μαινόμενος και η προοπτική είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενη.

inbusiness



Κύριες Ειδήσεις





Translate »