Το ξενοδοχείο Aldiana στην Αλαμινό γίνεται Robinson


Πηγή: philenews.com

Το πράσινο φως της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) περιμένουν οι εταιρείες Muskita Tourist Enterprises Ltd και TUI AG, για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους για την απόκτηση, από κοινού, του ελέγχου στο ξενοδοχείο Aldiana Club Zypern Hotel.

Συγκεκριμένα, η κοινοποίηση στην ΕΠΑ πρόθεσης για απόκτηση κοινού ελέγχου του ξενοδοχείου Aldiana Club Zypern Hotel έγνε από τις Muskita Tourist Enterprises Ltd και την TUI AG, μέσω της θυγατρικής της, Robinson Club GmbH και αποτελεί ένα τυπικό βήμα πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι οι Muskita Tourist Enterprises Ltd και TUI AG, με κοινοποίησή τους προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησαν ότι προτίθενται να προβούν στην απόκτηση κοινού ελέγχου του ξενοδοχείου Aldiana Club Zypern Hotel. Στα τέλη Ιουνίου 2020 ανακοίνωναν την επίτευξη συμφωνίας για την συνεργασία τους για το καλοκαίρι του 2021, όσον αφορά το ξενοδοχείο Aldiana που θα μετατραπεί σε Robinson. Πρόκειται για το Premium Club Brand του tour operator, o οποίος θα παρουσιάσει το πρώτο του ακίνητο στην Κύπρο.

«Είμαστε σε στενή επαφή με όλους τους εταίρους της χώρας», δήλωνε στα τέλη Ιουνίου ο κ. Sebastian Ebel, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου TUI, υπεύθυνος για τα Hotels & Resort. «Η TUI εκπροσωπείται ήδη στην Κύπρο με πολυάριθμα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Ο προορισμός διακοπών προσφέρει επίσης μεγάλες δυνατότητες για τις δημοφιλείς ξενοδοχειακές μάρκες μας. Η επωνυμία μας premium club ROBINSON θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στη χώρα το καλοκαίρι του 2021».

Το νέο ROBINSON Club Cyprus βρίσκεται σε μια έκταση 78.000 τ.μ. στη νότια ακτή της Κύπρου, περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας. Όπως αναφέρεται, η ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση, με συνολικά 321 δωμάτια και σουίτες, που στεγάζονται σε διώροφα και τριώροφα μπανγκαλόου και στο κεντρικό κτήριο, θα ανακαινιστεί και θα επεκταθεί, μέχρι το την έναρξη της επόμενης θερινής τουριστικής περιόδου. Όπως αναφέρεται, η ROBINSON αναλαμβάνει τη λειτουργία του ακινήτου στο πλαίσιο μιας σύμβασης διαχείρισης. «Οι διαπραγματεύσεις με την ιδιοκτήτρια εταιρεία Muskita Tourist Enterprises Ltd είχαν ήδη ξεκινήσει πριν από την έναρξη της πανδημίας και τώρα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία».

Μέχρι τον Ιούνιο, η Muskita είχε συμφωνία με τη γερμανική Aldiana GmbH, η οποία ειδικεύεται σε ποιοτικά all-inclusive ξενοδοχεία.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »