Πρωτοπόρος στις εξελίξεις


H Cyta ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρηματικών πελατών της παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών τηλεφωνίας, κινητής, internet, cloud, δικτύωσης και φιλοξενίας.

Με αξιόπιστες υπηρεσίες και ευέλικτα προϊόντα, αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση. Προσφέρει τις λύσεις που παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να είναι διαρκώς σε επαφή με πελάτες, εργαζόμενους και προμηθευτές, στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Χάρη μάλιστα στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών και στις εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες που παρέχει, κάθε επιχείρηση μπορεί να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της.

Το δίκτυο οπτικών ινών επιταχύνει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, ενώ παράλληλα παρέχει γρήγορη και συνεχή πρόσβαση σε σύγχρονες επιχειρηματικές εφαρμογές όπως το Cloud, αλλά και υψηλής ποιότητας εικόνα και φωνή για video conferencing χωρίς διακοπές. Δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα επιλογής ταχυτήτων που φθάνουν μέχρι το 1Gbps και μεγαλύτερες όπου χρειάζεται, η Cyta προσφέρει σταθερή και αδιάλειπτη σύνδεση προς όλους τους χρήστες και όλες τις συσκευές.

Αδιάλειπτη διαθεσιμότητα υπηρεσιών που διασφαλίζεται με εφεδρικά συστήματα και εναλλακτική διόδευση σε όλα τα κομβικά σημεία παροχής υπηρεσίας και με 24ωρη συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο των δικτύων .

Τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των υποδομών και συστημάτων παροχής των υπηρεσιών της θεωρούνται υποδειγματικά τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί με την πιστοποίηση κατά το πολύ απαιτητικό πρότυπο ISO27001.

Η μετάβαση της Κύπρου στην ψηφιακή οικονομία
Η Cyta αναγνωρίζοντας πως για την μετάβαση της Κύπρου στη νέα ψηφιακή κοινωνία και οικονομία χρειάζονται νέες ανεπτυγμένες ηλεκτρονικές υποδομές, χρησιμοποίησε τις γνώσεις και την εμπειρία της και έθεσε τα θεμέλια για ένα νέο, πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η αύξηση της αποτελεσματικότητας της επιχειρηματικής δραστηριότητας χάρη στο νέο δίκτυο Fiber θα συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας και στο άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας. Αξιοσημείωτο είναι πως μια αύξηση της ευρυζωνικότητας κατά 8-10% μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ μίας χώρας έως και 1,5% και να ωφελήσει την οικονομία ανάλογα.

Με επενδύσεις αξίας 120 εκ. ευρώ περίπου η ανάπτυξη του δικτύου Fiber είναι μία επένδυση εθνικής σημασίας, αφού το παγκύπριο οπτικό δίκτυό της συνεισφέρει σημαντικά όχι μόνο στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και στην οικονομία. Επίσης, συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως το Cloud, η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), το Internet of Things, η Εικονική Πραγματικότητα (VR), το 3D Printing, τα Αυτόνομα Ρομπότ (Autonomous Robots) κ.ά. Με το νέο δίκτυο οπτικών ινών που αναπτύσσεται από τη Cyta , η Κύπρος καθίσταται ένας από τους πιο σύγχρονους τηλεπικοινωνιακούς προορισμούς παγκοσμίως.

H Cyta ανοίγει τις πύλες για την εξέλιξη και το μέλλον του τόπου μας, ενώ παράλληλα παραμένει ένας αξιόπιστος συνεργάτης για κάθε επιχείρηση, προσφέροντάς της υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »