Breaking News

Λάρνακα e-Business: H υπηρεσία που βάζει την επιχείρηση σου στο διαδίκτυο


Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον καθημερινή ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου και φυσικά των σύγχρονων  καταναλωτών οι οποίοι ψάχνουν πληροφόρηση για υπηρεσίες και προϊόντα που σκέφτονται να αγοράσουν. Το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή είναι πολύ διαφορετικό από προηγούμενες δεκαετίες καθώς η τεχνολογία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας. Οι υπολογιστές σε ένα μεγάλο ποσοστό αντικαταστάθηκαν από τα smartphones και η πρόσβαση στην πληροφόρηση είναι πλέον διαθέσιμη παντού.

Στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 μηνών, το 29% των χρηστών που είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο χρησιμοποίησε υπολογιστή γραφείου, το 69% φορητό υπολογιστή ή netbook, 37% ταμπλέτα, και το 88% κινητό τηλέφωνο.Ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο στην ΕΕ.

 

Τι είναι η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Η υπηρεσία Λάρνακα e-Business αποτελεί μια καινοτομία για τα δεδομένα όχι μόνο της Λάρνακας αλλά και της Κύπρου καθώς δεν παρέχεται σε καμία άλλη πόλη στο επίπεδο που δημιουργήθηκε για την πόλη μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για παροχή επαγγελματικής σελίδας η οποία αποτελεί πακέτο στο ευρετήριο επιχειρήσεων της ιστοσελίδας City of Larnaka.com.

 

Γιατί το δημιουργήσαμε 

Μετά από έρευνα που διενεργήσαμε διαπιστώσαμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των τοπικών επιχειρήσεων δεν διαθέτει ιστοσελίδα. Το αποτέλεσμα αυτό μας ώθησε να προβούμε σε μια τηλεφωνική έρευνα όπου στην ερώτηση μας ”γιατί δεν έχετε ιστοσελίδα”  ο κύριος λόγος ήταν το κόστος.

Το Λάρνακας e-Business  καλύπτει αυτό το εμπόδιο καθώς με ένα κόστος €300 το χρόνο μπορεί μια επιχείρηση να αποκτήσει τη δική της πληροφοριακή ιστοσελιδα μέσα σε 1 ημέρα.

 

Τα πλεονεκτήματα του Λάρνακα e-Business

  1. Αποτελεί μέρος της ιστοσελίδας City of Larnaka.com οπόταν αυτόματα έχετε μια πρόσβαση στο δίκτυο της σελίδας. Για παράδειγμα αν η επιχείρηση ανεβάσει κάποιο νέο στο λογαριασμό της, αυτόματα εμφανίζεται και στη σελίδα που αριθμεί ένα μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας καθημερινα.
  2. Χαμηλό κόστος και δημιουργία μέσα σε μια ημέρα (αν η επιχείρηση έχει το απαραίτητο υλικό).
  3. Προσαρμοσμένη σε όλες τις κινητές συσκευές.
  4. Παροχή επαγγελματικής υποστήριξης.
  5. Άμεση πρόσβαση στη σελίδα σας με δικό σας κωδικό πρόσβασης.

 

Σε ποιους απευθύνεται

  1. Σε επιχειρήσεις που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και να παρέχουν εύκολη πληροφόρηση στο καταναλωτικό κοινό, μέσα από μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία.
  2. Σε επιχειρηματίες που κατανοούν τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις.
  3. Σε επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν.
  4. Σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία.

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Πληροφορίες σχετικά με το πακέτο μπορείτε να βρείτε εδώ  (Πακέτο 6)

 

Αυτοί ήδη μας εμπιστεύθηκαν

Αν και η υπηρεσία μας παρέχεται εδώ και λίγες ημέρες μόνο, ήδη οι πρώτοι μας πελάτες είναι γεγονός και σας τους παρουσιάζουμε: 

  1. Kalamaki Bar
  2. The Brewery
  3. BakeIT 
  4. Φυσικοθεραπευτήριο Νώντας Αδάμου
  5. Ψησταριά ”Το γλέντι των γεύσεων”
  6. ReBuke Lounge
  7. Ελεγκτικό γραφείο K&F  
  8. Elena Patsiou Jewelry

 

Επικοινωνία

Αν σας προκαλέσαμε την περιέργια τότε δεν έχετε παρα να επικοινωνήσετε μαζί μας για διευθέτηση παρουσίασης. Μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Tηλ: 96 592 370

E-mail: info@cityoflarnaka.com

Η υπηρεσία παρέχεται από την OtherView Web & Marketing Solutions 

 

Δείτε φωτογραφίες από τις σελίδες πελατών μας

Αναβάθμισε την επιχείρηση σου ΤΩΡΑ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »