Η MTN θα δημιουργήσει τις δικές της λύσεις cloud


Συνεχής ανάπτυξη των δικτύων για μεγαλύτερες ταχύτητες διαδικτύου

Στόχος της MTN μέσω της MTN Business είναι να συνεχίσει να παρέχει τις λύσεις που απαιτεί ένα one-stop-shop για τους επιχειρηματικούς της πελάτες. Όπως σημειώνει ο senior manager ICT Solution της MTN Άριστος Ανδρέου, η εταιρεία συνεχώς βελτιώνει τα δίκτυά της τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία, για να παρέχει πιο αξιόπιστες υπηρεσίες και μεγαλύτερες ταχύτητες διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, η σημαντικότερη τάση στον τομέα της πληροφορικής αλλά και των επιχειρήσεων είναι η ανάπτυξη εφαρμογών που συνδυάζουν το λεγόμενο «virtual office», να μπορεί δηλαδή ο εργαζόμενος να έχει όλα τα εργαλεία της δουλειάς του διαθέσιμα από όπου και αν βρίσκεται για να είναι πλήρως παραγωγικός.

Αυτή την περίοδο η MTN επεξεργάζεται ένα επιχειρηματικό πλάνο που θα της επιτρέψει να προσφέρει στους επιχειρηματικούς της πελάτες δικές λύσεις cloud που θα υλοποιούνται στους δικούς της servers σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Η MTN θα συμμετέχει ως εκθέτης στην 7η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξένια» στη Λευκωσία.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »