Breaking News

Επίσημη παρουσίαση για την MTN TV


Τη νέα της υπηρεσία, MTN TV, παρουσίασε η σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Απριλίου η MTN, στην παρουσία συνεργατών της εταιρείας και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, Senior Manager Innovation – New Business Development της MTN παρουσίασε αναλυτικά τη νέα υπηρεσία κα ιτο περιεχόμενο της MTN TV.

Όπως επισημάνθηκε, η MTN TV προσφέρει πάνω από 40 τοπικά κα διεθνή κανάλια σε δύο διαφορετικά πακέτα, τα οποία διατίθενται στις ακόλουθες τιμές:
•    Το πακέτο Standard προσφέρεται στην τιμή των €9.90 το μήνα και περιλαμβάνει 41 τοπικά και διεθνή κανάλια
•    Το πακέτο Complete προσφέρεται στην τιμή των €19,90 το μήνα και περιλαμβάνει 54 τοπικά και διεθνή κανάλια, περιλαμβανομένων και όλων των καναλιών Novacinema και Novasports

Επιπλέον, με το TV GO, οι συνδρομητές της MTN TV μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο από επιλεγμένα κανάλια και έξω από το σπίτι, στο tablet  ή το Smartphone τους, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Παράλληλα, η TV GO επιτρέπει σε όλους τους συνδρομητές της MTN TV να βλέπουν διαφορετικό κανάλι στην τηλεόραση και διαφορετικό κανάλι στο tablet  ή το κινητό, με τη δυνατότητα Multiview.

Εξάλλου, με τη λειτουργία Record, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή τα αγαπημένα τους προγράμματα για να τα παρακολουθήσουν αργότερα μέχρι και 20 ώρες, ενώ η λειτουργία replay  επιτρέπει στους χρήστες να πάνε πίσω στον προγραμματισμό ενός καναλιού μέχρι και 7 ημέρες για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές. Και οι δύο λειτουργίες είναι διαθέσιμες για επιλεγμένα τοπικά και διεθνή κανάλια.

Ο Philip Van Dalcen, CEO της MTN στην Κύπρο, χαιρετίζοντας την εκδήλωση δήλωσε «η  MTN μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και επειδή έχουμε πλέον δημιουργήσει παράδοση στην τεχνολογία και την καινοτομία, δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στο χώρο της τηλεόρασης χωρίς να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Έτσι πέρα από την τηλεόραση στο σπίτι, προσφέρουμε στους συνδρομητές της MTN TV και την ευκαιρία να απολαμβάνουν τηλεόραση, ενώ βρίσκονται εν κινήσει με το TV Go».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »