Breaking News

ΕΒΕΛ: Ερωτηματικά από τη νέα παράταση για το ενιαίο έργο λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας


Eρωτηματικά δημιουργεί η νέα παράταση που δόθηκε για την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, υποστηρίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας (ΕΒΕΛ).

Σε γραπτή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι «η νέα δίμηνη παράταση στην αξιολόγηση των προσφορών για το ενιαίο έργο λιμανιού – μαρίνας στη Λάρνακα, δημιουργεί ερωτηματικά για τη διαδικασία, η οποία ακολουθείται, αλλά και για τους λόγους για τους οποίους δίνεται η παράταση».

Πιστεύουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ότι δευτερευούσης σημασίας, κυρίως τεχνικά θέματα, θα μπορούν να επιλυθούν μετά την κατακύρωση της προσφοράς, χωρίς να καθυστερούν τη διαδικασία, από τη στιγμή όπου η κάθε λεπτομέρεια του έργου, όσο και οι ιδιαιτερότητες του είναι γνωστές στις αρμόδιες Υπηρεσίες. Εάν όμως οι λόγοι της παράτασης είναι διαφορετικοί, τότε θα πρέπει να ενημερωθούν οι φορείς της Λάρνακας», σημειώνει.

Το ΕΒΕΛ εκφράζει την πεποίθηση ότι «οι αξιωματούχοι και ανώτεροι λειτουργοί εμπλεκόμενων κρατικών υπηρεσιών και Ημικρατικών Οργανισμών που δεσμεύονται από τις αποφάσεις του κράτους, θα πρέπει να συνεχίσουν να ενεργούν, ούτως ώστε η διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά, με την προσδοκία το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι το αρμόδιο Υπουργείο να είναι προσηλωμένο στη διαδικασία και την εκπεφρασμένη θέση όλων για οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο, με όλα τα οφέλη τα οποία θα αποκομίσει το σύνολο της κυπριακής οικονομίας».

ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »