Breaking News

Δοκιμαστικά το 4G+ από την MTN


Σε 4 κεντρικές τοποθεσίες η δοκιμή του νέου δικτύου

Από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, οι συνδρομητές της ΜΤΝ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις ταχύτητες 4G+ σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση της MTN.

Το 4G+ είναι η εξέλιξη του 4G και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Οι συνδρομητές της ΜΤΝ μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του ΜΤΝ 4G+, ενεργοποιώντας απλά τα δεδομένα του πλάνου τους όταν βρίσκονται στα σημεία κάλυψης.

Η εισαγωγή του 4G+ θα γίνει δοκιμαστικά σε 4 κεντρικές τοποθεσίες. Στην Λευκωσία, στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου και στην Λεμεσό, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου και στην Μαρίνα.

Όλοι οι συνδρομητές που θα βρεθούν στα συγκεκριμένα σημεία θα συνδεθούν αυτόματα στο δίκτυο 4G+ αρκεί να υποστηρίζει το συγκεκριμένο δίκτυο η κινητή τους συσκευή και να έχουν ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις 4G.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η ΜΤΝ παραμένει δεσμευμένη στην επένδυση σε νέες τεχνολογίες, όντας η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο που εισήγαγε το δίκτυο 3G+ και το υπερσύγχρονο 4G», ενώ προστίθεται ότι αναβαθμίζει διαρκώς το δίκτυο της με επενδύσεις στις υποδομές του δικτύου της και με συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »