Δεν «ξέγραψε» την Μαρίνα και το Λιμάνι Λάρνακας ο Δήμος


Σίγουρος για την έγκριση των κονδυλίων για την Μαρίνα και Λιμάνι Λάρνακας, δηλώνει ο Δημαρχεύων της πόλης του Ζήνωνα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Απόλυτα σίγουρος για την πληρωμή των μελετητών των έργων της Μαρίνας και του Λιμανιού Λάρνακας εμφανίζεται ο Δημαρχεύων της, Πέτρος Χριστοδούλου.

Ο κύριος Χριστοδούλου σε δηλώσεις του στο BusinessNews, ανέφερε ότι « δεν τίθεται θέμα να μην πληρωθούν οι μελετητές».

Ο Δημαρχεύων Λάρνακας, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για θετική κατάληξη του προβλήματος που δημιουργήθηκε στον Δήμο μετά την περικοπή των κονδυλίων για αποκρατικοποιήσεις από την Βουλή των Αντιπροσώπων στη συνεδρία της την Τετάρτη 7/12.

 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ευελπιστεί ότι «θα βρεθεί λύση για το Λιμάνι και την Μαρίνα Λάρνακας, καθώς δεν έχουμε οποιαδήποτε δεδομένα που να συνηγορούν για το αντίθετο».

«Και λάθος να έγινε, είμαι απολυτά σίγουρος ότι οι μελετητές έχουν συμβατική σχέση με το Κράτος και θα βρεθούν οι τρόποι να πληρωθούν».

Ενώ ανέφερε ακόμη ότι τα έργα δεν είναι αποκρατικοποιήσεις, αλλά επενδύσεις από ιδιώτες.

Παράλληλα ο Δημαρχεύων Λάρνακας έκανε λόγο για προεκλογικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την συζήτηση για «παγοποίηση» των έργων του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας.

«Οι μελετητές θα πληρωθούν», δηλώνει ο Δημαρχεύων Λάρνακας, «και αυτές οι συμπεριφορές δεν μας τιμούν».

Σημειώνεται η εξεύρεση επενδυτή για τα έργα θα ολοκληρωνόταν τον Νοέμβριο του 2017και στις αρχές του 2018 θα ξεκινούσαν την κατασκευή τους. 

Πηγή: businessnews.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »