Για «νέα εποχή για τη Λάρνακα» μιλά η ΕΤΑΠ μετά την υπογραφή για ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας


Πηγή: ΚΥΠΕ

«Αναμφίβολα το πολυαναμενόμενο έργο πρόκειται να δώσει μια μεγάλη ώθηση στο τομέα του τουρισμού της Λάρνακας και πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική οικονομία» – Τι αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση

Για «νέα εποχή για τη Λάρνακα» κάνει λόγο η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Λάρνακας, σε σχέση με την υπογραφή του έργου για ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση της η ΕΤΑΠ εκφράζει «τη μεγάλη της ικανοποίηση για την υπογραφή την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο της συμφωνίας για την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας. Αναμφίβολα το πολυαναμενόμενο έργο πρόκειται να δώσει μια μεγάλη ώθηση στο τομέα του τουρισμού της Λάρνακας και πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική οικονομία».

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λάρνακας Ντίνος Λευκαρίτης ανέφερε ότι «η υπογραφή της συμφωνίας αποτελεί σημαντικότατη εξέλιξη όχι μόνο για τη Λάρνακα αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο και συγχαίρουμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσει το όραμα της Λάρνακας να γίνει πραγματικότητα. Ως ΕΤΑΠ Λάρνακας είμαστε δίπλα στον επενδυτή και στις αρμόδιες αρχές για στενή συνεργασία με στόχο να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη που θα προκύψουν από την εν λόγω ανάπτυξη».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΠ Λάρνακας με τον εκπρόσωπο της επιτυχούσας Κοινοπραξίας για τη διαχείριση του λιμανιού -μαρίνας Λάρνακας Πάνο Αλεξάνδρου για συζήτηση της τουριστικής πτυχής του έργου».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »