Breaking News

Βύρας: Δεν θα δεχθώ καμία διαδικασία που θα προκαλέσει καθυστέρηση στο έργο λιμανιού – μαρίνας…Να πέσουν οι τόνοι


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση λιμανιού – μαρίνας, η σελίδα μας επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα για να μας εξεφράσει την άποψη του.

Ο Ανδρέας Βύρας, μας ανάφερε ότι: «πάγια θέση μου ήταν και είναι ότι ως Δήμαχος και ως Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα αποδεχθούμε καμία διαδικασία, που μπορεί να φέρει εμπόδια ή επιπρόσθετη καθυστέρηση στην υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την πόλη μας. Ως Δήμος αλλά και το κάθε κόμμα έχει το δικαίωμα να ζητήσουν ενημέρωση ή διευκρινήσεις σε σχέση με το συμβόλαιο για να είμαστε απολύτως βεβαίοι ότι διασφαλίζονται οι ασφαλιστικές δικλείδες που θέσαμε σε συνεννόηση με τον επενδυτή. Όμως αυτό να γίνει  δεδομένου ότι δεν προκαλούνται επιπρόσθετες καθυστερήσεις ή εμπόδια στο έργο. Δηλώνω ξεκάθαρα πως αν οποιδήποτε κόμμα έθετε εισήγηση να σταματήσουν οι διαδικασίες θα με έβρισκε απέναντι του, όποιο κόμμα και να ήταν.

Ως Δήμαρχος καλώ άπαντες να μείνουμε μακρία από αντιπαραθέσεις, να πέσουν οι τόνοι και να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από τη θετική κατάληξης της όλης διαδικασίας που αναμένουμε εδώ και δεκαετίες.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »