Breaking News

Βύρας για λιμάνι-μαρίνα: Η υπομονή μας τέλειωσε…


Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε σήμερα ο Δήμαρχος Λάρνακας κος Ανδρέας σε σχέση με την υπόθεση της ανάπτυξης λιμανιού-μαρίνας και της καθυστέρησης που παρατηρείται σε σχέση με την υπογραφή του συμβολαίου με τους επενδυτές.

 

Σε δημόσια τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βύρας ήταν έντονος αναφέροντας: 

Είναι αδιανόητο, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, η κωλυσιεργία ενός έργου αξίας 1,2 δις ευρώ όπως είναι αυτό της Μαρίνας – Λιμανιού της Λάρνακας να μένει στάσιμο γιατί καθυστερεί εδώ και μήνες ο νομοτεχνικός έλεγχος του Συμβολαίου από τη Δημοκρατία.

Ειδικά στους καιρούς της Πανδημίας θα έπρεπε να μπαίνουν προτεραιότητες και να διευκολύνονταν μεγάλα projects που θα αποφέρουν άμεσα καρπούς στον τόπο μας. Κι όμως, δυστυχώς αυτό φαίνεται να μην ισχύει.

Έχω επικοινωνήσει προσωπικά με Προεδρικό, Υπουργεία, Εισαγγελία και ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη απάντηση στα χέρια μας για το πότε θα είναι έτοιμη για υπογραφή η συμφωνία.

Εκφράζω δημόσια την έντονη ανησυχία και λύπη μου. Η Λάρνακα είναι πλήρως ενωμένη για το συγκεκριμένο θέμα και ενημερώνω πώς αναμένουμε άμεσα απάντηση και τροχοδρόμηση των διαδικασιών. 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »