Breaking News

Αρχές Δεκεμβρίου ανοίγει το Public στη Λάρνακα!


Το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό της Λάρνακας το 4ο κατάστημα Public στην Κύπρο το οποίο θα βρίσκεται σε γωνιακό κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην πρόσληψη του απαραίτητο προσωπικού που θα στελεχώσει το κατάστημα, ενώ στόχος είναι όπως ολοκληρωθούν σύντομα όλες οι εργασίες αναδιαμόρφωσης και διαρρύθμισης του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα στη Λάρνακα θα φιλοξενηθεί σε «ιστορικό» χώρο θα έλεγε κανείς αφού για περίπου 20 χρόνια στεγαζόταν το γνωστό στους Λαρνακείς Amalfi café, ενώ το κατάστημα διαθέτει ισόγειο και όροφο όπου θα φιλοξενούνται οι εκδηλώσεις των καταστημάτων Public που διοργανώνονται κατά καιρούς.

Παράλληλα, στο κατάστημα της Λάρνακα θα διατίθεται όλη η ευρεία γκάμα των προϊόντων που διατίθεται και στα υπόλοιπα καταστήματα στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω επέκταση των καταστημάτων Public στην Κύπρο, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό αποτελεί φιλοδοξία της εταιρείας η οποία αναζητεί συνεχώς τρόπους με τους οποίους θα αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων της.

in-business



Κύριες Ειδήσεις





Translate »