Breaking News

Ανόρθωση: Παρουσίασε εισιτήρια διαρκείας και νέες εμφανίσεις


Δημοσιογραφική διάσκεψη με σκοπό την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας όπως και της επίσημης εμφάνισης για το 2017-2018, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο πάνελ βρέθηκε εκ μέρους της διοίκησης ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Παναγιώτης Αρτυματάς, όπως και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας, αλλά και η κα. Έλενα Στυλιανού, υπεύθυνη του καταστήματος Αθλοκίνηση στη Λάρνακα.

Δείτε φωτογραφίες όπως και βίντεο από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας και της επίσημης εμφάνισης:

Φωτογραφίες:

 

season-tickets-a3 (1)

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη ανακοίνωση, από φέτος όλοι οι φίλοι της Ανόρθωσης θα έχουν την ευκαιρία να ανταμοίβονται για την αφοσίωση τους στην ποδοσφαιρική ομάδα, μέσα από την κάρτα προνομίων.  Για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, η κάρτα προνομίων θα είναι ενσωματωμένη στο εισιτήριό τους και δεν χρειάζεται να προβούν σε καμιά απολύτως επιπλέον ενέργεια.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ

Για τους φίλους της ομάδας που μας τίμησαν με την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο, θα υπάρχει περίοδος προτεραιότητας για ανανέωση των θέσεών τους, μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.

Παράλληλα, θα είναι δυνατή η έκδοση νέων καρτών ή η μετακίνηση σε ελεύθερες θέσεις.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ

Στο διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, 28 και 29 Ιουλίου, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα έχουν ήδη ανανεώσει τα εισιτήριά τους, θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να μετακινηθούν σε θέσεις που είναι ελεύθερες.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου όλες οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες για έκδοση εισιτηρίων διαρκείας.

 

ΤΙΜΕΣ, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΔΩΡΑ

  • Για τις τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-18, είναι διαθέσιμος ο Τιμοκατάλογος.
  • Δικαιούχοι σε έκπτωση 5% είναι οι κάτοχοι Mastercard Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενώ έχουν τη δυνατότητα αγοράς σε έξι άτοκες μηνιαίες δόσεις.
  • Έκπτωση 5% στη συνολική τιμή θα παρέχεται σε οικογένειες που αποκτούν τουλάχιστον τρία εισιτήρια, εκ των οποίων τουλάχιστο το ένα κανονικό.
  • Οι πιο πάνω εκπτώσεις δεν συνδυάζονται και δεν είναι διαθέσιμες στην αγορά μέσω διαδικτύου.
  • Με κάθε αγορά Κανονικού εισιτηρίου διαρκείας θα υπάρχει προεπιλεγμένο δώρο

 

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

 

  • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ* (anotickets.com): Συστήνουμε στους φίλους της ομάδας μας, για δική τους ευκολία, να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό σύστημα ανανέωσης, www.anotickets.com.

 

  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ* (77.80.77): Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι επίσης στη διάθεσή σας, στον αριθμό 77.77.80.77 καθημερινά 09:00-13:00 & 14:00-18:00, και Τετάρτη – Σάββατο 09:00-14:00. Κλήσεις προς περσινούς κατόχους για ευγενική υπενθύμιση θα διεξάγονται επίσης από το τηλεφωνικό κέντρο με αριθμό 24634096.

 

  • ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ:
  • Διάθεση στο Κατάστημα Αναμνηστικών του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος
    • Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:00 – 18:00
    • Τετάρτη & Σάββατο 09:00 -14:00
  • Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
    • Καθημερινά 16:00 – 20:00
    • Σάββατο 10:00 – 16:00
  • Διάθεση στην Επαρχία Αμμοχώστου – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια), 23820700
    • Καθημερινά 09:30-19:00
    • Σάββατο-Τετάρτη 09:30-17:00

 

* Όσοι φίλοι της Ανόρθωσης αγοράσουν τα εισιτήριά τους διαδικτυακά ή τηλεφωνικά, θα μπορούν είτε να τα παραλάβουν από το Κατάστημα Αναμνηστικών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είτε άμεσα μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, με επιπλέον χρέωση ενός ευρώ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

      1. Κανονικό: Πλατινένιο, Χρυσό ή Κανονικό, ανάλογα με την τιμή αγοράς
      2. 12+:  Αφορά άτομα ηλικίας 12 μέχρι και 18 ετών. Επιπλέον, στρατιώτες και φοιτητές θα πληρώνουν τιμή εισιτηρίου 12+ και θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν κατά την αγορά τα ανάλογα δικαιολογητικά από την Εθνική Φρουρά ή από τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα για να αξιοποιούν το δικαίωμα αυτό.
      3. Παιδικό:  Παιδικά εισιτήρια θα εκδίδονται μόνο σε άτομα ηλικίας μέχρι και 11 χρονών, νοουμένου ότι ένας εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων έχει εισιτήριο διαρκείας.

Όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει, κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους να προσκομίζουν αποδεικτικό όπως δελτίο ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως.

    •  Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητα τα πιο κάτω στοιχεία:
      1. Ονοματεπώνυμο
      2. Ημερομηνία Γεννήσεως
      3. Αριθμός πολιτικής ταυτότητας
      4. Ταχυδρομική διεύθυνση
      5. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
      6. Email (εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα)

Σημειώνεται ότι οποιοσδήποτε φίλαθλος δεν προσκομίσει τα πιο πάνω στοιχεία, δεν θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας, θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας (κανονική περίοδος και play-off) και τα εντός έδρας παιχνίδια κυπέλλου (πλην του τελικού). Θα ισχύει επίσης σε περίπτωση που ομάδα μας κληθεί να αγωνιστεί ως γηπεδούχος σε ουδέτερη έδρα, παρουσία φιλάθλων.

 

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Πέραν της δυνατότητας αγοράς του εισιτηρίου με έξι μηνιαίες άτοκες δόσεις με την χρήση της MasterCard «Ανόρθωσις Αμμοχώστου», υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου με δύο δόσεις.

Οι δύο αυτές δόσεις δεν πρέπει να απέχουν μεταξύ τους χρονικό διάστημα πέραν του ενός μηνός. Η πρώτη θα καταβληθεί την ημέρα παραγγελίας του εισιτηρίου και κράτησης της θέσης και η δεύτερη ένα μήνα αργότερα το πολύ.

Σε τέτοια περίπτωση, ο κάθε φίλος/φίλη μας θα πρέπει να υπογράφει σχετική βεβαίωση και το εισιτήριο διαρκείας θα εκδίδεται μόνο αφού εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό. Σε περίπτωση μη εξόφλησης μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η κάρτα θα ακυρώνεται, η θέση θα ελευθερώνεται και ο/η φίλαθλος δεν θα έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

Για να δείτε το σχετικό έντυπο πατήστε εδώ.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Απαγορεύεται η χρήση του εισιτηρίου διαρκείας από οποιοδήποτε άλλο άτομο, πέραν εκείνου με το οποίο είναι συνδεδεμένο το εισιτήριο.
  2. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε εισιτηρίου 12+ ή Παιδικού από άτομα μη δικαιούχους, λόγω ηλικίας ή ιδιότητας, ακόμα και εάν το εισιτήριο φέρει το όνομα του ατόμου που το χρησιμοποιεί, χωρίς να είναι δικαιούχος.
  3. Δεν είναι δυνατή η χρήση του εισιτηρίου για περισσότερες από μια φορά στο ίδιο παιχνίδι.
  4. Δεν είναι δυνατή η χρήση του εισιτηρίου για είσοδο σε κερκίδα άλλη από εκείνη για την οποία έχει εκδοθεί.
  5. Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση, εντός γηπέδου, άλλης θέσης από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο διαρκείας.
  6. Η κατοχή και χρήση του εισιτηρίου διαρκείας συνεπάγεται αποδοχή των Κανονισμών του Σταδίου και όλων των διατάξεων των Νόμων και Κανονισμών της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλων των αρμόδιων φορέων περί πρόληψης ή/και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους. Μη συμμόρφωση δίνει το δικαίωμα στις αρχές σταδίου και σε οποιοδήποτε υπάλληλο του σταδίου επιφορτισμένο με ανάλογα καθήκοντα, να αρνηθεί την είσοδο είτε να μετακινήσει άτομο εκτός σταδίου είτε να επιβάλει άλλες κυρώσεις όπως απαγόρευση εισόδου στο στάδιο κατά την απόλυτη κρίση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
  7. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να αφαιρέσει το δικαίωμα χρήσης του εισιτηρίου μέσω ακύρωσής του, για οποιοδήποτε άτομο κάνει συστηματικά λανθασμένη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας και παραβαίνει τους κανόνες χρήσης που εμφανίζονται πιο πάνω.
  8. Σε περίπτωση απώλειας εισιτηρίου διαρκείας, θα γίνεται αντικατάσταση από το κατάστημα αναμνηστικών του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με επιβάρυνση €5.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »