Τέλος οι γάμοι και οι δεξιώσεις για φέτος το καλοκαίρι


Πηγή: alphanews.live

Tον επικαιροποιημένο οδικό χάρτη των επόμενων χαλαρώσεων αναμένεται να ανακοινώσει η Κυβέρνηση μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ένα από τα ζητήματα για τα οποία έγιναν δεύτερες σκέψεις κατά τη χτεσινή σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με την επιστημονική ομάδα είναι αυτό των γάμων.

Όπως πληροφορούμαστε παρά το γεγονός ότι η επιστημονική ομάδα προέκρινε χαλαρώσεις στο θέμα αυτό για τις μεγάλες συνάξεις με ισχύ μετά την 24η Ιουνίου, εντούτοις έγιναν δεύτερες σκέψεις έχοντας υπόψη την κουλτούρα των Κυπρίων και όλες τις διαδικασίες και πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με το θέμα τέλεσης γάμων στο νησί μας. Η χαιρέτιση, τα φακελάκια, οι αγκαλιές και τα φιλιά, καθώς και τα όσα συμπληρώνουν το γαμήλιο γλέντι, προβλημάτισαν έντονα τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι γάμοι θα επιτρέπονται την τέταρτη φάση δηλαδή όταν θα αρχίσουν τα φεστιβάλ και οι συναυλίες.

Όπως μας λέχθηκαν καλό θα ήταν, όσοι προγραμμάτιζαν γάμους περί τα τέλη του καλοκαιριού να αλλάξουν τους προγραμματισμούς τους και να μεταφέρουν τους γάμους τους μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »