Breaking News

Νέο κατάστημα Foodsaver στη Λάρνακα (pics-vid)


Νέο κατάστημα τροφίμων άνοιξε στη Λεωφ. Φανερωμένης 157 στον Άγιο Νικόλαο της Λάρνακας. Πρόκειται για το 8ο κατάστημα της αλυσίδας, ενώ τα υπόλοιπα 7 βρίσκονται, 5 στη Λευκωσία και 2 στη Λεμεσό. Η αλυσίδα Foodsaver, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σημερινών foodlovers που ψάχνουν διαφορετικές, ξεχωριστές και σύγχρονες λύσεις  για τα καθημερινά γεύματα τους αλλά και για κάθε είδος ιδιαίτερης περίστασης.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα Foodsaver μία μεγάλη γκάμα διαλεκτών προϊόντων – κρεατικά, πουλερικά, θαλασσινά, finger food, έτοιμα γεύματα, τυριά, αλλαντικά επιδόρπια κ.ά. Ανάμεσα σε άλλα προϊόντα που θα βρει κανείς στα Foodsaver ξεχωρίζουν τα παγκοσμίου φήμης βοδινά Black Angus, ο σολομός Νορβηγίας Marine Harvest, λαχταριστές γαρίδες Black Tiger και τα λαχανικά Ardo (συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών) – ονόματα τα οποία ολοένα και γνωστοποιούνται στο χώρο της ποιοτικής μαγειρικής.

Τα Foodsaver διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων προσφέροντας μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Οι χώροι είναι άνετοι και το έμπειρο προσωπικό πάντα έτοιμο να συμβουλέψει τον πελάτη και να τον βοηθήσει να καλύψει τις δικιές του μαγειρικές ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές.

inbusiness

IMG_5769

IMG_5770

IMG_5771

IMG_5773



Κύριες Ειδήσεις





Translate »