Emirates : Ειδικές εκπτώσεις για πτήσεις Λάρνακα – Ντουμπάι


Υπήρχαν έτσι κι αλλιώς αρκετοί λόγοι να επισκεφτεί κάποιος το Ντουμπάι αυτό το φθινόπωρο, τώρα υπάρχουν ακόμη περισσότεροι. Η Emirates προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν ομαδικά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο σαγηνευτικό Ντουμπάι, στο διάστημα 10-30 Νοεμβρίου, προσφέροντας πτήσεις μόνο από € 568 / άτομο.

Ο γλυκός καιρός στο Ντουμπάι, οι ήπιες θερμοκρασίες του φθινοπώρου και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει πάντα η Emirates είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα ταξίδι σε έναν κοντινό στην Κύπρο προορισμό, μόλις ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι ειδικοί ναύλοι της Emirates αφορούν εισιτήρια που θα κλειστούν μεταξύ 4-8 Νοεμβρίου για ταξίδια στο διάστημα 10-30 Νοεμβρίου. Οι ειδικές τιμές αφορούν επιβάτες που ταξιδεύουν ομαδικά, σε γκρουπ 2-8 ατόμων.

Για όσους ταξιδεύουν είτε με οικογένειες είτε με φίλους, το Ντουμπάι προσφέρει όλα τα τελευταία trends του σύγχρονου τουρισμού: διαμονή, φαγητό, βόλτες σε αξιοθέατα, πολυτέλεια, value for money ψώνια και την αυθεντική αίσθηση της ερήμου. Το Ντουμπάι είναι ο απόλυτος προορισμός και προσφέρει αναρίθμητες επιλογές για ψυχαγωγία σε εμπορικά κέντρα, πάρκα, μουσεία και παραλίες.

Από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα του πλανήτη μέχρι skydiving με φόντο τα πανέμορφα κτίρια, πάντα υπάρχουν πολλές επιλογές διασκέδασης όλο το εικοσιτετράωρο στο Ντουμπάι. Το Dubai Parks and Resorts είναι ένα μαγευτικό θεματικό πάρκο και το πρώτο του είδους στη Μέση Ανατολή. Διαθέτει τρία διαφορετικά θεματικά πάρκα, ένα waterpark, εστιατόριο και πολυτελές ξενοδοχείο και σίγουρα είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο Ντουμπάι. Οι νεαροί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το LEGOLAND Dubai – το πρώτο του είδους του στην περιοχή και το έβδομο σε μέγεθος στον κόσμο – καθώς και το Water Park LEGOLAND, όπου παιδιά 2 έως 12 ετών θα περάσουν μοναδικές στιγμές.

Κολύμπι τον Νοέμβριο; Φυσικά. Οι Κύπριοι αγαπούν να μπαίνουν στη θάλασσα ακόμη και τέτοια εποχή. Οι γραφικές και cost friendly παραλίες του Ντουμπάι προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τέτοιες στιγμές. Μπείτε και βγείτε στα κρυστάλλινα νερά της Kite Beach, βγάλτε φωτογραφίες μπροστά από το Burj Al Arab, πιείτε χυμούς και δοκιμάστε γευστικά burgers στην παραλία Jumeirah ή απλά απολαύστε ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στο Black Palace Beach.

Για όσους θέλουν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, το λαμπερό Ντουμπάι προσφέρει αναρίθμητες επιλογές όσον αφορά τις αγορές και θα φέρει τον κάθε Κύπριο ταξιδιώτη ακόμα πιο κοντά στις παγκοσμίου φήμης μάρκες. Το Dubai Mall, το Mall of Emirates και πολλά άλλα εμπορικά κέντρα θα σας ικανοποιήσουν ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικές είναι οι απαιτήσεις σας.

Επιπλέον, η Emirates ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση των συνεργασιών της με άλλους συνεργάτες, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει αποκλειστικά οφέλη και ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους πελάτες της. Οι τελευταίες πρωτοβουλίες της με το Emaar Malls άρχισαν νωρίτερα φέτος και το Emaar Malls Rewards Program προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κερδίσουν Skywards miles με τις αγορές τους, το φαγητό τους ή τις δραστηριότητες στο The Dubai Mall.

Όσο εξερευνάτε το Ντουμπάι, το φαγητό θα είναι μέσα στις τοπ επιλογές σας. Από γαστρονομικές λιχουδιές που δημιουργήθηκαν από κορυφαίους σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin μέχρι γευστικά σνακ στην παραλία, η πόλη προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών. Παγκοσμίως διάσημοι σεφ και επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης επιλέγουν το Ντουμπάι για την επαγγελματική τους δραστηριοποίηση, με γουστόζικα εστιατόρια να ξεφυτρώνουν συνεχώς σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τις καθημερινές πτήσεις της Emirates από τη Λάρνακα και να απολαύσουν υψηλή άνεση, ποιοτικές υπηρεσίες και το 14 φορές βραβευμένο ως “Best Inflight Entertainment System” στα βραβεία Skytrax, ice, το οποίο έχει 3500 κανάλια ψυχαγωγίας, μια τεράστια μουσική συλλογή, πάνω από 100 παιχνίδια και σχεδόν 900 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και  Κυπριακών ταινιών. Το ice περιλαμβάνει επίσης μαθήματα της πλατφόρμας LinkedIn που καλύπτουν θέματα όπως Ηγεσία, Management και Μάρκετινγκ, καθώς και μαθήματα ξένων γλωσσών uTalk που προσφέρουν μαθήματα για αρχάριους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.emirates.com/cy, το ταξιδιωτικό πρακτορείο ή μέσω του τοπικού γραφείου πωλήσεων της Emirates.

Σχετικά με την Emirates

Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους του κόσμου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου.

Η Emirates εμπνέει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο με το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, το πρωτοπόρο σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει, την μοναδική κουζίνα που αντλεί την έμπνευσή της από τις γεύσεις του κόσμου και κορυφαίες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.emirates.com.cy



Κύριες Ειδήσεις





Translate »