Tο ζαχαρένιο σπιτάκι Hans & Gretel έρχεται να γλυκάνει την πόλη μας (pics)


Ένα πραγματικό candy store ετοιμάζεται να ανοίξει σε λίγες μέρες στη Στοά Q City Centre. Mε παρουσία στην Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη και Μύκονο η παραμυθένια άφιξη, εμπνευσμένη από το παραμύθι των αδερφών Γκριμ, το Hans & Gretel έρχεται να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους στην πόλη μας και όπως καταλαβαίνετε η λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά δεν έχει ηλικία!

HANS3

Τα «μαγικά» καταστήματα Hans & Gretel προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική επιχειρηματική εμπειρία!

Σε ένα θεματικό «πολυχώρο» που συνδυάζει την εστίαση με μια ευρύτερη διαδραστική αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη, οι συνεργάτες του Hans & Gretel κατορθώνουν να συναρθρώσουν πολλαπλά κοινά σε όλες τις ζώνες της ημέρας.

HANS

Εμπνευσμένο από τα ιδιαιτέρως αγαπητά θεματικά πάρκα της Ευρώπης και της Αμερικής και με πολύ αγάπη και μεράκι, το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας προσφέρει απλόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Ο συνδυασμός γλυκών απολαύσεων από όλο το κόσμο και θεάματος χαρίζει στο concept μια ξεκάθαρη ταυτότητα που το καθιστά μοναδικό στην αγορά. Στο Hans & Gretel γίνονται όλοι και πάλι παιδιά!

Hans & Gretel | Christmas Bubble Waffle

❤ Are you red-y for this #XMAS bubble waffle?Hurry up! Dive into the festive world of Hans & Gretel ?#dessert #yammy #icecream #gelato #chimneycake #cake #magicbeans #candies #candy #delicious #marshmellows #hansandgretel #candyshop #conceptstore #fairytale #foodtravel #foodtourism #magic #insiderdessert #dessertbae #dessert_lover #foodyfetish #christmascandies #christmasgifts #christmasgift #christmascookies #christmasmagic #chistmasfood #christmas2018

Posted by Hans & Gretel on Friday, December 21, 2018

Το ζαχαρένιο σπίτι της μάγισσας ζωντανεύει καθημερινά χάρη στο προσωπικό του καταστήματος με τις εντυπωσιακές φορεσιές βγαλμένες από τα παραμύθια και τις θεατρικές κινήσεις. Ταυτόχρονα, λαχταριστά chimney cake, αφράτες bubble waffles, χειροποίητες καραμέλες, φρέσκο παγωτό και ένα σωρό ακόμα παραμυθένια εδέσματα προκαλούν τους επισκέπτες να χαθούν σε έναν γλυκό κόσμο γεύσεων και αναμνήσεων που χαρίζουν τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Το μαγευτικό product mix του The Hans & Gretel, με συνταγές από την Τσεχία, την Ολλανδία και πολλές ακόμα χώρες, βάζει μικρούς και μεγάλους σε πειρασμό και υπερβαίνει την εποχικότητα προσφέροντας υψηλές πωλήσεις και κέρδη όλο τον χρόνο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »