SWAROVSKI: Συλλογή για τη γιορτή της μητέρας


Η συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας αποτελείται από μια γκάμα υπέροχων σχεδίων

Η συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας αποτελείται από μια γκάμα υπέροχων σχεδίων με κρύσταλλα με δέσιμο pavé και Pointiage® και λαμπερά κρύσταλλα, που θα χαρίσουν ανεπιτήδευτη πολυτέλεια σε κάθε εμφάνιση.

Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, σχολίασε: «Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια πολύ σημαντική γιορτή σε όλο τον κόσμο και μιλά κατευθείαν στην καρδιά μου, καθώς έχω μια τρυφερή μητέρα που αποτελεί έμπνευση για εμένα και είμαι και εγώ η ίδια μητέρα. Είναι η μέρα κατά την οποία ευχαριστούμε τη μητέρα μας για όλα όσα μας έχει προσφέρει: αγάπη, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη, ελπίδα και πίστη για το μέλλον. Η συλλογή Swarovski περιλαμβάνει δώρα, ιδανικά για τη συγκεκριμένη περίσταση, όπως ένα λεπτεπίλεπτο απαστράπτον κολιέ για τις γυναίκες που προτιμούν το πιο κλασικό στυλ, αλλά και ένα κομψό βραχιόλι για τις μαμάδες με άποψη για τη μόδα. Ανακαλύψτε τα αστραφτερά δώρα που θα χαρίσουν λάμψη τόσο στη διάθεση όσο και στην εμφάνιση της μητέρας σας».

Ο διαχρονικός εκλεπτυσμός και η παιχνιδιάρικη διάθεση γίνονται ένα, στη σαγηνευτική συλλογή Sparkling Dance. Τα χαρακτηριστικά κρύσταλλα Swarovski κοσμούν με μοναδικό τρόπο σχέδια σε σχήμα κύκλου, σταγόνας ή καρδιάς, με αποτέλεσμα οι ιριδίζουσες πέτρες να λάμπουν με την παραμικρή κίνηση, σαν να χορεύουν έναν μαγευτικό, αστραφτερό χορό. Τα υπέροχα φιλοτεχνημένα σετ από σκουλαρίκια και κολιέ έχουν φινίρισμα σε μεταλλικές αποχρώσεις ροδίου, χρυσού και ροζ χρυσού, που τα καθιστούν μια φινετσάτη προσθήκη στη συλλογή αξεσουάρ κάθε μητέρας.

Τα κομψά και trendy σχέδια αποτελούν τις δημοφιλέστερες προτιμήσεις για τη Γιορτή της Μητέρας. Βοηθήστε τη μητέρα σας να είναι λαμπερή κάθε στιγμή, επιλέγοντας το ρολόι Crystalline Pure με μοναδικό στυλ: ένα μοντέλο ελβετικής κατασκευής, διακοσμημένο με περίπου 850 κρύσταλλα άψογης κοπής και φινίρισμα σε έντονες μεταλλικές αποχρώσεις. Το ρολόι Crystalline Pure συνδυάζεται εύκολα με τη διακριτική πολυτέλεια του βραχιολιού Subtle, το οποίο προσδίδει μια πινελιά κρυστάλλινου χρώματος στα πρωινά σύνολα. Για τις μαμάδες που αγαπούν τη μόδα, τα κολιέ και δαχτυλίδια Gray αποτελούν μια σύγχρονη απόδοση κλασικών σχεδίων, με ιδιαίτερη λαμπερή γοητεία.

Είτε πρόκειται για μικρά δείγματα τρυφερότητας είτε για εντυπωσιακά αστραφτερά κοσμήματα, η συλλογή της Swarovski διαθέτει διαχρονικά κομμάτια που θα συνοδεύσουν την εμφάνιση της πολυδιάστατης μητέρας ολόκληρη τη σεζόν, και για πολλές ακόμη στο μέλλον, με λάμψη και στυλ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »