Breaking News

Sunnyseeker Hotels & Rezidor Hotel Group υπόγραψαν το νέο Radisson Blu Airport & Conference Hotel


Η Sunnyseeker ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της στρατηγική συνεργασία με την Rezidor Hotel Group η οπoία βάζει για τα καλά την πόλη μας στον παγκόσμιο ξενοδοχειακό χάρτη. Με σχετικό δελτίο τύπου η εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία για δημιουργία του δεύτερου Radisson Blu στην πόλη μας, το οποίο θα γίνει στην περιοχή αεροδρόμιου Λάρνακας και θα είναι το πρώτο airport hotel της Κύπρου.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

H εταιρεία Sunnyseeker Hotels συνεχίζει την επεκτατική της πολιτική και ενδυναμώνει την παρουσία της στο νησί, ανακοινώνοντας το δεύτερο ξενοδοχείο με την εταιρεία Rezidor Hotel Group, μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες του ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο και μέλος της Carlson Rezidor Hotel Group με πάνω από 337 ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Το νέο Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Λάρνακα θα λειτουργήσει το 2019 και θα αποτελέσει το πρώτο airport hotel της Κύπρου.

 
Το δεύτερο Radisson Blu της Λάρνακας θα βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της και θα διαθέτει 180-δωμάτια και θα διαθέτει μεταξύ άλλων χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, συνεδριακό κέντρο, εγκαταστάσεις αναψυχής, που θα περιλαμβάνουν ένα σπα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα κατασκευαστεί, θα σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές της Carlson Rezidor Hotel Group.

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Rezidor Hotel Group, κ Elie Younes, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή του δεύτερου ξενοδοχείου μας στην Κύπρο και την επέκταση της συνεργασίας μας με την εταιρεία Sunnyseeker Hotels, μετά την υπογραφή την πρώτης μας συνεργασίας το 2015 με την JWPegasus.

 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας έχει υποστεί πρόσφατα μια αναβάθμιση € 650m, και η πόλη είναι το σπίτι με το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του νησιού.

 

Η κυβέρνηση είναι ήδη σε διαδικασία προσφορών με σχέδια που περιλαμβάνουν τη μετατροπή του λιμανιού της Λάρνακας και της μαρίνας σε ένα σημαντικό τουριστικό κέντρο και να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη μαρίνα στην Κύπρο. Παράλληλα μέσα από την συνεργασία αυτή θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τη νέα οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στο νησί και αφορά την ανακάλυψη φυσικού αερίου.

 
Η Κύπρος είναι μια αγορά εξακολουθεί να κυριαρχείται από τοπικές ξενοδοχειακές εταιρείες. Εμείς μέσα από τη συνεργασία μας προσθέτουμε και μεγαλώνουμε το διεθνές εμπορικό σήμα της Radisson Blu προσφέροντας στους πελάτες μας νέες επιλογές ξενοδοχειακών καταλυμάτων”.

 


Ο κ Μάριος Πολυβίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunnyseeker Hotels δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε τη σχέση μας με την Carlson Rezidor Hotel Group με την υπογραφή του Radisson Blu Conference και Airport Hotel, Λάρνακα. Πιστεύουμε ότι η μελλοντική ζήτηση θα αυξηθεί μόνο με έντονα αναμενόμενη μελλοντικά σχέδια της πόλης για την ανάπτυξη του τουρισμού, σε συνδυασμό με συνεργασίες με μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως Radisson Blu. ”

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω Carlson Rezidor Hotel Group για την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία μας.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »