Breaking News

Orthodoxou Aviation: Yπεύθυνη κρατήσεων ακτοπλοϊκής γραμμής Κύπρου – Πειραιά


Η Orthodoxou Aviation Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα ότι είναι υπεύθυνη των κρατήσεων που αφορούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας που θα πραγματοποιείται με το πλοίο DALEELA.
Το πλοίο θα αναχωρεί από το λιμάνι της Λεμεσού από τις 31/05/23 μέχρι τις 23/07/23 (κάθε Τετάρτη και Κυριακή) και από το λιμάνι της Λάρνακας από τις 29/07/23 μέχρι και τις 30/08/23 (κάθε Σάββατο και Τετάρτη).
Το προσωπικό της Orthodoxou Aviation Ltd θα είναι στην διάθεση σας καθημερινά από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα για να σας εξυπηρετήσει!
Για κρατήσεις, πληροφορίες αλλά και διευκρινήσεις που αφορούν το πλοίο αλλά και τις διαδρομές παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε απευθείας με κάποιον από τους λειτουργούς εξυπηρέτησης της εταιρείας στο +357 24 841 051 ή αποστέλλοντας email στο ferry@orthodoxou.com.cy
Επιπρόσθετα για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις www.orthodoxouaviation.com και www.orthodoxoutravel.com
No photo description available.


Κύριες Ειδήσεις





Translate »