Breaking News

Nέο Starbucks στην πόλη μας που θα εντυπωσιάσει με την τοποθεσία του (pics)


Η γνωστή αλυσίδα καφέ μετά την ανακαίνιση που έκανε στο κατάστημα της στις Φοινικούδες, μεγαλώνει την παρουσία της στο κέντρο της Λάρνακας με μια νέα άφιξη αλλιώτικη και παράλληλα μοναδική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Larnaka Business News το νέο κατάστημα της αμερικάνικης αλυσίδας θα μας σερβίρει καφέ στο  Q City Centre το οποίο ανοίγει τις πύλες του σύντομα στο κοινό.

Με το νέο κατάστημα, τα Starbucks σίγουρα αποκτούν παρουσία σε ένα σημείο μοναδικό, αφου αναμένεται ότι με την ολοκλήρωση του το  Q City Centre θα αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό της πόλης, αφού θα είναι μια αλλιώτικη πρόταση για ψώνια, καφέ, φαγητό και ποτό (πληροφορίες μιλούν για tapas & wine bar). Να σημειωθεί ότι το έργο διαθέτει 80 διαμερίσματα και αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη λειτουργία του καταστήματος.

Το νέο Starbucks θα βρίσκεται στο κέτρο του Q City Centre και τα τραπεζάκια του θα είναι στην πλευρά της μικρής πλατείας, με θέα το σιντριβάνι που έχει εγκατασταθεί. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία πιο κάτω ήδη έχει ξεκινήσει το στήσιμο του καταστήματος.

 

img_8599

img_8598

 

Φωτογραφίες από το Q City Centre

img_8601

img_8600



Κύριες Ειδήσεις





Translate »