Breaking News

Indian: Έρχεται Κύπρο το αντίπαλο δέος της Harley Davidson


Στο τέλος του 2017 ή μέχρι τις αρχές του 2018 αναμένονται στην Κύπρο για πρώτη φορά οι μοτοσικλέτες Indian, οι οποίες αποτελούν τον βασικό ανταγωνιστή της Harley Davidson σε Αμερική και Ευρώπη.

Τις μοτοσικλέτες Indian θα φέρει στην Κύπρο η εταιρεία J.L Motorace, η οποία φέτος εξασφάλισε την αντιπροσωπεία της αμερικανικής Polaris που έχει κάτω από την ομπρέλα του τις εν λόγω μοτοσικλέτες από το 2011.

Ένα από τα βασικά και οικονομικά μοντέλα των μοτοσικλετών Indian που αναμένονται στην Κύπρο είναι οι Scout Sixty, μηχανές σχεδόν 1.000 κυβικών.

indiannews60

Οι Indian Scout Sixty είναι μεσαίου μεγέθους μηχανές και αποτελούν ένα από τα πιο διαδομένα μοντέλα της εταιρείας.

Στην Κύπρο αναμένεται και το μοντέλο Scout Bobber, το οποίο χαρακτηρίζεται ως η μινιμαλιστική προσέγγιση στο επιθετικό στυλ του δρόμου.

indiannewsbobber

Πρόκειται για αρκετά γρήγορη μηχανή 95 ίππων στα 1.133 κυβικά, με μεγάλη ιπποδύναμη, σε μαύρο mad χρώμα.Σε κατοπινό στάδιο αναμένεται να εισαχθεί στην εγχώρια αγορά το μοντέλο Chief, μια touring μηχανή 1.800 κυβικών, η οποία θυμίζει περισσότερο την κλασική μοτοσικλέτα Indian.

indiannewschief

Σημειώνεται ότι όλη η σειρά των μοτοσικλετών Indian στην Κύπρο θα έχει πέντε χρόνια εγγύηση.

Από το 1900
Η Indian έχει ιστορία από το 1900, ως η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μοτοσικλέτες στην Αμερική. Αποτελεί σταθμό στον χώρο της μοτοσικλέτας και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ αποτελούσε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί αστυνομικοί. Οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες αποτελούν σήμερα το αντίπαλο δέος και τον κύριο αντίπαλο της Harley Davidson.

Τα σύγχρονα μοντέλα της εταιρείας συνδυάζουν τη διατήρηση του κλασικού στυλ με τις μηχανικές καινοτομίες, οι οποίες συμβάλλουν στη δύναμη και την απόδοση της μοτοσικλέτας. Στο εξωτερικό οι χρωματισμοί των Indian ποικίλουν και περιλαμβάνουν χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι, το κόκκινο και το μπρονζέ.

Διαβάστε ακόμα: GAP Vassilopoulos: Ε-εργαλεία σύνδεσης λιανοπωλητών και προμηθευτών

Η εκτόξευση μέσω Polaris
Από το 2011 οι μοτοσικλέτες Indian ανήκουν στον όμιλο Polaris, μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες κατασκευής τετράτροχων μοτοσικλετών και οχημάτων side by side.

Η εξαγορά της Indian από την Polaris συνέβαλε στη ραγδαία άνοδο της μοτοσικλέτας, έπειτα από μία περίοδο κάμψης, καθώς και το άνοιγμά της από την αμερικανική στην ευρωπαϊκή αγορά. Πληρώντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πρότυπα, η Polaris κατάφερε να ανεβάσει τη φήμη και τις πωλήσεις της Indian, επιστρέφοντάς της τον τίτλο του premium brand.  Με το μερίδιο αγοράς της να ανεβαίνει σε ΗΠΑ και Ευρώπη, η Indian κατάφερε να συγκαταλέγεται στα δύο κορυφαία brands στην αγορά μοτοσικλέτας.

Η άφιξη της συγκεκριμένης μάρκας στην Κύπρο αναμένεται να εμπλουτίσει τις επιλογές των λάτρων της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »