Breaking News

Franklin & Sons Soft Drinks: Στην Κύπρο από την Fereos


Σειρά Premium Soft Drinks και Tonics

Την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή για την κυπριακή αγορά των premium soft drinks και tonics, Franklin & Sons Soft Drinks, της ομώνυμης βρετανικής εταιρείας, έχει η Fereos Fourpoint Distribution Ltd.

Τα Franklin & Sons Soft Drinks, τα οποία δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά από τους αδελφούς, George, Frederick & Albert Franklin το 1886, ξεκίνησαν με τη δημιουργία και την διανομή soft drinks & tonics, από ένα μικρό κατάστημα στο Rickmansworth. Η αποστολή των τριών αδελφών, ήταν να εισάγουν νέες εμπειρίες με γεύσεις που πηγάζουν από όλο τον κόσμο.

«Χάρη στην πρωτοποριακή επιτυχία, εξαιτίας των υψηλής ποιότητας συνταγών τους, των νόστιμων μειγμάτων γεύσεων και των ειδικής προέλευσης συστατικών τους, οι αδελφοί Franklin καθιερώθηκαν γρήγορα ως ειδικοί στην προμήθεια της αγοράς soft drinks», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

«Πάνω από 100 χρόνια αργότερα, τα Franklin & Sons Soft Drinks & Mixers συνεχίζουν να συνδυάζουν τα καλύτερα φυσικά συστατικά για τη δημιουργία παρασκευασμένων soft drinks που απευθύνονται στον ουρανίσκο του ενήλικα», προστίθεται.

Σήμερα η οικογένεια των βρετανικών Franklin & Sons αποτελείται από μια σειρά Premium Soft Drinks και Tonics, χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και τεχνητά χρώματα.

Αποτελούνται από φυσικό μεταλλικό νερό που πηγάζει από τα highlands της Σκωτίας και περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα φρούτων.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »