Breaking News

Emirates: Αεροσκάφη με άρωμα… θάλασσας


Θα εγκαινιάσει μια σειρά καινούργιων προϊόντων καμπίνας

Με έμπνευση από τις καμπίνες των ιδιωτικών yachts, η Emirates, η οποία ανακηρύχτηκε η καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2016 από τη Skytrax, θα εγκαινιάσει μια σειρά καινούργιων προϊόντων καμπίνας για τα αεροσκάφη τύπου Α380 και Boeing 777 του στόλου της εντός του 2017.

Το αξίας πολλών εκατομμυρίων πρόγραμμα αναβάθμισης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ανανεωμένο Onboard Lounge των αεροσκαφών τύπου Airbus A380. Διατηρώντας το σήμα κατατεθέν του, το bar σε σχήμα πέταλου, το ολοκαίνουργιο A380 Onboard Lounge της Emirates, θα προσφέρει πιο άνετα καθίσματα κατά μήκος των παραθύρων και στις δύο πλευρές του μπαρ.

Με έμπνευση από τις καμπίνες των ιδιωτικών yachts, κάθε καθιστικός χώρος θα έχει δικό του τραπέζι και θέα στο παράθυρο, δίνοντας τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν άνετα μέχρι και 26 επιβάτες κάθε φορά, μεταξύ των οποίων 8 καθήμενοι.

To lounge θα διαθέτει επίσης μια LCD οθόνη 55 ιντσών, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται με πληροφορίες για την πτήση τους ή να παρακολουθούν live τηλεοπτικές μεταδόσεις ειδήσεων και αθλητικών προγραμμάτων.

Το νέο Onboard Lounge των αεροσκαφών τύπου Α380 της Emirates θα παρουσιαστεί στο κοινό στο Emirates Infinite Possibilities κατά τη διάρκεια της ΙΤΒ στο Βερολίνο, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εμπορικές εκθέσεις του κόσμου. Ήδη στις εγκαταστάσεις της Airbus εγκαθίσταται το πρώτο ανανεωμένο Onboard lounge σε ένα από τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates, που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2017.

Όλα τα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates, 92 στον αριθμό, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε λειτουργία, διαθέτουν Onboard Lounge. Η ανανεωμένη έκδοση του lounge θα τοποθετηθεί στην ίδια θέση, στο upper deck του αεροσκάφους, για τους επιβάτες της πρώτης και της Business θέσης. Στο χώρο του οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν gourmet επιλογές, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο, αλκοολούχα ποτά, cocktails.

Εκτός από το Onboard Lounge τους, τα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates είναι γνωστά για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, όπως είναι οι ιδιωτικές σουίτες της πρώτης θέσης και τα Shower Spas, τα πολυτελή καθίσματα με δυνατότητα πλήρους ανάκλησης της Business Θέσης με προσωπικό mini bar, οι ευρύχωρες και ήσυχες καμπίνες, η παροχή Wi-Fi και το πολυβραβευμένη σύστημα ‘ice’ στις Digital Widescreen της Emirates, με περισσότερα από 2,500 κανάλια με ταινίες, προγράμματα TV, μουσική και podcasts.

Η Emirates λειτουργεί αεροσκάφη τύπου A380 σε πτήσεις της προς 46 πόλεις σε 5 ηπείρους, αποτελώντας την εταιρία με τα περισσότερα αεροσκάφη τύπου Α380, με τα 93 από αυτά να βρίσκονται σε λειτουργία και άλλα 49 να έχουν ήδη παραγγελθεί. Απόδειξη της δημοτικότητας των αεροσκαφών τέτοιου τύπου της Emirates ανάμεσα στους ταξιδιώτες, αποτελεί το γεγονός ότι η Emirates έχει μεταφέρει από το 2008 σχεδόν 70 εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποιώντας αυτά τα αεροσκάφη-ναυαρχίδες.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr



Κύριες Ειδήσεις





Translate »