Cambridge gin: Μια κορυφαία ultra-premium επιλογή gin στην ACM Christofides


Η αναγνώριση του Cambridge distillery ως το πιο καινοτόμο distillery δεν είναι τυχαία, αφού όραμα των νεαρών ιδιοκτητών του ήταν να προσφέρουν gins με την ανώτερη δυνατή ποιότητα.

Χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα βότανα εποχής, τα οποία αποστάσονται ξεχωριστά το κάθε ένα από τον ιδιοκτήτη και master distiller, πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα – μια τέλεια ισορροπημένη γεύση.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι αναγνωρίσεις όπως ‘το καλύτερο gin του κόσμου’ από το διεθνές αναγνωρισμένο έντυπο The Times και ‘το νούμερο 1 gin από την αλυσίδα καταστημάτων Selfridges.

Μέσω της συνεργασίας με την ACM Christofides είναι διαθέσιμη στην αγορά η εξής γκάμα προϊόντων:

  • Cambridge Dry Gin: Ένα πολυβραβευμένο gin που παράγεται από τους ιδιοκτήτες χρησιμοποιώντας βότανα που καλλιεργούνται μέσα και γύρω από το σπίτι τους. Μια συνταγή που περιλαμβάνει άρκευθο, φρέσκο ​​βασιλικό, δεντρολίβανο, αγγελική, φύλλα φραγκοστάφυλου και ροδοπέταλα, το καθένα ξεχωριστά απεσταγμένο και ειδικευμένο σε αυτό το εξαιρετικό τζιν. Όμορφα στρογγυλεμένο και εξαιρετικά αναζωογονητικό, αυτό το gin αποτυπώνει την πεμπτουσία των αγγλικών εποχών. Ιδανικό για ένα Gin & Tonic, μαρτίνι και κοκτέιλ.
  • Japanese Gin: Το πρώτο gin στον κόσμο που επικεντρώνεται αποκλειστικά στα ιαπωνικά βότανα. Παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας έξι βότανα: άρκευθο, φύλλα shiso, σουσάμι, αγγούρι, sansho και yuzu: το καθένα αποστάζεται ξεχωριστά σε κενό και στη συνέχεια αναμιγνύεται μαζί για εξαιρετική καθαρότητα γεύσης.
  • Elderflower Gin Liqueur: Ένα εντυπωσιακό elderflower λικέρ με βάση το πολυβραβευμένο Cambridge Dry Gin
  • Truffle Gin: Το πρώτο digestif gin στον κόσμο, από λευκή τρούφα από το Alba, Piedmont – ένα συστατικό που αξίζει περισσότερο από το χρυσό ανά γραμμάριο. Καινοτομικά αποσταγμένο για να διατηρήσει την πλήρη γεύση της τρούφας, το Truffle Gin επιτυγχάνει ένα πολύπλοκο αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο προφίλ γεύσης.

cambridgegin2

Με την ανάθεση της διανομής στην ΑCM Christofides, η ultra-premium σειρά gin αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών που εκτιμούν την ποιότητα.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »