Breaking News

Audi Q8: Μια νέα διάσταση γεννιέται


Είναι σπάνιες οι φορές όπου η πραγματικότητα υπερισχύει της φαντασίας. Κι όμως, ίσως το κορυφαίο Audi όλων των εποχών, το εντυπωσιακό Audi Q8 δημιουργήθηκε για να κατακτήσει την 8η διάσταση με πρωτοποριακές τεχνολογίες, εξπρεσσιονιστικό σχεδιασμό, αισθητική βγαλμένη από το μέλλον, αλλά και την κορυφή της premium SUV κατηγορίας.

Το νέο Audi Q8 παρουσιάστηκε σε μια μοναδική εκδήλωση βγαλμένη από μια άλλη διάσταση, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στο Audi Terminal στη Λευκωσία. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι έζησαν την πολυδιάστατη εμπειρία του Audi Q8 που φιλοτέχνησε αποκλειστικά για την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης Theo Mass, καταφέρνοντας να μεταφέρει τον κόσμο στην 8η διάσταση.Η πρωτότυπη κίνηση της Unicars να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της, το νέο Audi Q8, μέσα από μια ξεχωριστή εκδήλωση, όπως και η επιλογή του καλλιτέχνη Theo Mass, κατά κόσμον, Αλέξη Θεμιστοκλέους, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η Unicars, μέσα στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς της, και της δυναμικής και πρωτοποριακής παρουσίας της προς το κοινό, εμπνέεται, στηρίζει και συνεργάζεται με Κύπριους καλλιτέχνες που δημιουργούν ιδέες και εξελίσσουν το όραμα της εταιρείας, αλλά και των προηγμένων brands που εκπροσωπεί, με ένα μοναδικό τρόπο.

audiq82

Ο γνωστός για το performing art καλλιτέχνης που του αρέσει μέσα από το alter ego του, τον Theo Mass, να προκαλεί την κοινή γνώμη, δήλωσε πως η συνεργασία του με την Audi «ήταν μια πολυδιάστατη εμπειρία και ταυτόχρονα μια ασύλληπτα μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει για ένα τόσο προοδευτικό brand, όπως η Audi».

audiq83

Από τη μεριά της η κα Χριστιάννα Διογένους, Εκτελεστική Διευθύντρια της Unicars, δήλωσε πως «η Audi με το νέο της δημιούργημα, το Q8, βάζει πλέον την υπογραφή της για το μέλλον, και όταν έχεις να κάνεις με τόσο πρωτοποριακά concepts, όπως το ίδιο το Q8, πρέπει να τα παρουσιάζεις και να τα επικοινωνείς στη σωστή τους διάσταση».

audiq84

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εκλεκτά εδέσματα και κρασιά υψηλής ποιότητας από τα Bavarian Delicatessen και Vinologie, καθώς και εξαιρετική μουσική από Dj, συνδέοντας την 8η διάσταση του νέου Audi Q8 με το καθιερωμένο ετήσιο Audi & Wine event.

audiq85

audiq86

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »