Χαραλαμπίδης Κρίστης: Φέρνει τα βιολειτουργικά ελληνικά γιαούρτια YoguDiet και YoguMix


Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εξασφάλισε τη διάθεση των καινοτόμων βιολειτουργικών ελληνικών στραγγιστών γιαουρτιών, για την κυπριακή αγορά.

To YoguDiet 2% και το YoguMix της startup Longevity Diet Foods, έχουν ήδη διακριθεί σε διεθνές επίπεδο για την καινοτομία και την ανώτερη γεύση τους.

YoguDiet 2%: Πρόκειται για ένα high protein αυθεντικό́ ελληνικό́ στραγγιστό́ γιαούρτι με 6.5 φορές πιο έντονη αντιοξειδωτική δράση και 2% λιπαρά́ με πολυφαινόλες σταφυλιού́, ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας, αναπληρώνει τη χαμένη ενέργεια μετά την άσκηση και αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας μια υγιή λάμψη.

Το YoguDiet προσφέρει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού ελληνικού γιαουρτιού, με το γάλα της ημέρας από τις τοπικές ελληνικές φάρμες μας, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα, ο φυσικός τρόπος για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, την επιτάχυνση της αποκατάστασης μετά την άσκηση και να προσφέρει ενέργεια και ευεξία στο καθημερινό σας διατροφολόγιο.

YoguMix:  Μια νέα πλούσια γεύση αναμειγνύοντας τα οφέλη του αγελαδινού και πρόβιου γάλακτος σε συνδυασμό με τα οφέλη των πολυφαινόλων από σταφύλι.

Το YoguDiet 2% της Longevity Diet foods βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Γιαούρτι του 2016, από τα World Dairy Innovation Awards που έγιναν πέρσι τον Ιούλιο στο Λονδίνο. Παράλληλα, διακρίθηκε για την υπέροχη γεύση του, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, στον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας iTQi (International Taste & Quality institute) μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας, γεύσης και υφής των προϊόντων βασισμένη στην κρίση 140 μεγάλων Chefs και Γευσιγνωστών. Επίσης, είναι finalist στα φετινά Pentawards, αναγνωρισμένα ως ο πιο διάσημος παγκόσμιος διαγωνισμός αποκλειστικά αφιερωμένος στον σχεδιασμό συσκευασίας που θα γίνουν στην Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο. Τέλος είναι hot trend στη κατηγορία Packaging και Healthy Dairy και άλλες κατηγορίες επί ένα χρόνο στο TrendHunter.com την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη κοινότητα τάσεων στον κόσμο.

Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods θα τα βρείτε από 28 Αυγούστου αποκλειστικά στα Άλφα Μέγα supermarket!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »