Breaking News

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Πρωτοπορεί και στα Social Media


Η τάση των Social Media τάραξε, αλλά και εξέλιξε, το κλασικό μάρκετινγκ αλλάζοντας τη φιλοσοφία της αγοράς την τελευταία δεκαετία.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία μας, δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχήσει και σ’ αυτό το νέο πεδίο δράσης και με στόχο να προσφέρει. Το Καλύτερό Μας, ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σ’ αυτή την νέα παγκόσμια τάση. Πάντα μπροστά από τα δεδομένα της εποχής, κατάφερε όχι μόνο να κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά και να πρωτοτυπήσει.
Η εταιρεία επενδύει με όραμα, συνέπεια και πίστη στη digital ενεργοποίηση και ειδικά στην επικοινωνία μέσω των Social Media. Πέραν του υψηλής επισκεψιμότητας site της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, έχει πολυεπίπεδη παρουσία σε 4 διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Instagram, LinkedIn και YouTube. Μιλώντας με αριθμούς, η δυναμική αυτή μεταφράζεται σε δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους και σε πάνω από 2.500.000 προβολές στα κανάλια επικοινωνίας της.

Το Instagram είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα, στα νεανικά κοινά.  Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, πέραν των μισών χρηστών του Instagram είναι κάτω των 29 ετών. Η εταιρεία αξιοποιώντας την δυναμική του Μέσου αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης του, έχει καταστήσει το Instagram ως αιχμή του δόρατος της, στα Social Media, χωρίς όμως να στερεί σε δυναμική στα υπόλοιπα της μέσα. Πιο συγκεκριμένα, το επίσημο Instagram account @charalambideschistisακολουθείται από +12.500 ακόλουθους, με υψηλή και συνεπή διαδραστικότητα.

Follow #CharalambidesChristis :
Website: http://charalambideschristis.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/

#myMilk

Η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα  τη δέσμευση της για digital ενεργοποίηση και διαδραστική επικοινωνία με τους καταναλωτές της, παρουσιάζοντας, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στις 14 Φεβρουαρίου το Πρόγραμμα Επιβράβευσης καταναλωτών #myMilk.
Το #myMilk αποτελεί μια διαδικτυακή κοινότητα καταναλωτών, με προνόμια για όλους αυτούς που επιλέγουν τα προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης και αξίζει να σημειωθεί ότι κατάφερε να καταγραφεί ως μια ισχυρότατη τάση στο καταναλωτικό κοινό, ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του.
Με το #myMilk, οι καταναλωτές είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να συμβάλουν στην επιστροφή αγάπης, προς την κυπριακή κοινωνία, καθώς, με την εγγραφή τους, συμμετείχαν στο «Μήνα Συμμετοχής και Αγάπης», αφού με κάθε εγγραφή τους στο myMilk, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, προσέφερε 1 λίτρο Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης για τα υγιεινά προγεύματα των μαθητών σε όλα τα σχολεία της Κύπρου μας!
Αν και η εφαρμογή #myΜilk έχει διάρκεια ζωής 6 μόλις μήνες, έχουν εγγραφεί δεκάδες χιλιάδες χρήστες και αρκετοί έχουν ήδη επιβραβευθεί.

<

Πρόγραμμα Επιβράβευσης καταναλωτών myMilk της @charalambideschristis . Η Χαραλαμπίδης Κρίστης πρωτοπορεί ακόμα μια φορά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης καταναλωτών myMilk, δημιουργώντας μια ισχυρή διαδυκτιακή κοινότητα προνομίων για όλους τους καταναλωτές της. . Με κάθε εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης καταναλωτών myMilk η Χαραλαμπίδης Κρίστης προσφέρει 1 λίτρο Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης για τα υγιεινά προγεύματα των μαθητών σε όλα τα σχολεία της Κύπρου μας! . Η διαδικασία είναι απλή: 1) Κατεβάστε την εφαρμογή myMilk ή μπείτε στο www.mymilk.com.cy (link in bio) 2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας 3)Ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους 4)Μόλις συγκεντρώσετε 300 πόντους, κερδίζετε δωροκουπόνια για 3L φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης της επιλογής σας! . #myMilk #RewardProgram #MyCommunity #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #Symmetochi

A post shared by Charalambides Christis (@charalambideschristis) on

 

Πως λειτουργεί το #myΜilk
Η διαδικασία είναι απλή αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα 4 απλά βήματα:
1) Κατεβάζεις την εφαρμογή myMilk ή επισκέπτεσαι το www.mymilk.com.cy
2) Δημιουργείς το λογαριασμό σου
3)Ξεκινάς να συγκεντρώνεις πόντους
4)Μόλις συγκεντρώσεις 300 πόντους, κερδίζεις δωροκουπόνια για 3L φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης της επιλογής σου!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης myMilk ? της Χαραλαμπίδης Κρίστης, δημιουργήθηκε για να ανταμείψει και να ευχαριστήσει τους καταναλωτές για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο φρέσκο κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης. . Το myMilk, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες καταναλωτές, συγκεντρώνοντας 300 πόντους από τις συσκευασίες φρέσκου γάλακτος που αγοράζουν, να τους εξαργυρώνουν με τρεις δωρεάν συσκευασίες του ενός λίτρου, φρέσκου κυπριακού γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης της επιλογής τους. . Επίσης με κάθε εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης καταναλωτών myMilk, η Χαραλαμπίδης Κρίστης προσφέρει 1 λίτρο Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης για τα υγιεινά προγεύματα των μαθητών σε όλα τα σχολεία της Κύπρου μας! . Η διαδικασία είναι απλή: 1) Κατεβάστε την εφαρμογή myMilk ή μπείτε στο www.mymilk.com.cy 2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας 3)Ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους 4)Μόλις συγκεντρώσετε 300 πόντους, κερδίζετε δωροκουπόνια για 3L φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης της επιλογής σας! . #myMilk #RewardProgram #MyCommunity #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #Symmetochi

A post shared by Charalambides Christis (@charalambideschristis) on

 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, αποτελεί πρότυπο για το πώς μια παραδοσιακή εταιρεία με ιστορία πάνω από 70 χρόνια, μπορεί να εξελιχθεί εφαρμόζοντας πλήρως τις νέες τάσεις και διατηρώντας την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της. Με αυτό το σκεπτικό προχωρά και στο myMilk, όπου πρόκειται άμεσα να εντάξει εκτός από το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης και το γιαούρτι της εταιρείας, το Στραγγάτο.

 

. Η Xαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τη διαφημιστική ταινία με γενικό τίτλο «Το Γάλα Μας». . Η ταινία επικεντρώνεται στο όραμα της εταιρείας να προσφέρει πάντα το καλύτερο! Το αγνό, θρεπτικό, κυπριακό, φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, που η ποιότητά του έχει αναγνωριστεί παγκόσμια και έχει αναδειχθεί, εδώ και 70 χρόνια, πρώτο στις προτιμήσεις των Κύπριων καταναλωτών. . Η Χαραλαμπίδης Κρίστης συνεργάζεται με 180 πιστοποιημένες φάρμες σε όλη την Κύπρο, διενεργεί περισσότερους από 1.100 ποιοτικούς ελέγχους στις υπερσύγχρονες κυπριακές εγκαταστάσεις της, διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και τα συστατικά του φρέσκου γάλακτος που το καθιστούν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού, αποτελώντας έτσι καθημερινό σύμμαχο υγείας και ευεξίας. . Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της, myMilk, συνεχίζει να ανταμείβει τους καταναλωτές της και να τους δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης της επιλογής τους! . Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης! Το Γάλα Μας! Το Καλύτερό μας! . #myMilk #ToGalaMas #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas

A post shared by Charalambides Christis (@charalambideschristis) on

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »