Breaking News

Φόρος τιμής με το Da Vinci Automatic Moon Phase 36


Νέα σειρά ρολογιών σε τρία μοντέλα

Με την κυκλοφορία του Da Vinci Automatic Moon Phase 36, ένα γυναικείο ρολόι με ένδειξη φάσης σελήνης προστίθεται στην οικογένεια Da Vinci.

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Η σειρά αποτελείται από τρία μοντέλα: ένα από κόκκινο χρυσό και λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε χάλκινο χρώμα, ένα με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι που περιλαμβάνει 54 διαμάντια στη στεφάνη και λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε σκούρο καφέ χρώμα, και ένα από ανοξείδωτο ατσάλι με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε σκούρο καφέ χρώμα, ενώ όλα τα μοντέλα διαθέτουν επάργυρα καντράν.

«Με διάμετρο 36 χιλιοστών, μηχανισμό ένδειξης της φάσης της σελήνης, ημικυκλικού σχήματος κορώνα και κομψά υλικά, το Da Vinci Automatic Moon Phase 36 προορίζεται για τους λάτρεις των ρολογιών που έχουν πάθος για την πολυτέλεια και την τεχνολογική αρτιότητα», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

«Ο σκαλιστός εσωτερικός κύκλος προσδίδει μια τρισδιάστατη αίσθηση στο επάργυρο καντράν και τονίζει την κυκλικότητα ως ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό της σειράς», προστίθετια.

Σε συνδυασμό με τα έντονα χρωματισμένα δερμάτινα λουράκια του Οίκου Santoni ολοκληρώνει το θηλυκό χαρακτήρα του ρολογιού, που είναι αδιάβροχο σε πίεση 3 bar. «Τα κινούμενα μπράτσα για το λουράκι διασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή του στον καρπό και δημιουργούν μεγαλύτερη άνεση στο χέρι», αναφέρεται στο ίδιο δελτίο Τύπου.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »