Το ολοκαίνουριο Jeep Wrangler είναι στην Κύπρο


Εάν θέλετε κι εσείς να ζήσετε μία θρυλική οδηγική εμπειρία, τότε επισκεφτείτε το showroom της CiC Automasters στη Λευκωσία για ένα test drive.  Ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας και όλους όσοι θέλουν να ζήσουν ένα μοναδικό αίσθημα απόλυτης ελευθερίας, το νέο Jeep Wrangler ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της οδήγησης.

 

Πιστό στις αξίες του εδώ και 30 χρόνια, το Wrangler πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά με τη βελτιωμένη απόδοση του, τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας και την αξεπέραστη τεχνολογική υπεροχή του.

Σχεδιασμένο για να αντέχει ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές, με μεγαλύτερη χωρητικότητα και προηγμένα συστήματα ασφαλείας, το Wrangler αποτελεί σύμμαχο για τις εξορμήσεις σας.Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του, το αναδιπλούμενο παρμπρίζ, οι προεκτάσεις των φτερών και η θρυλική μάσκα με τις 7 γρίλιες καθιστούν το νέο Wrangler ως την απόλυτη έκφραση διασκέδασης.

Οι ισχυρότεροι άξονες μετάδοσης κίνησης, οι νέοι και πανίσχυροι κινητήρες turbo 2,0 και 2,2 λίτρων, τα μοναδικά συστήματα 4×4, τα μεγαλύτερα φρένα και οι σφυρήλατες αλουμινένιες ασφάλειες καπό προσδίδουν στο νέο Jeep Wrangler έναν πιο δυναμικό και έντονο χαρακτήρα.

Διαθέτει περισσότερα από 65 συστήματα ασφαλείας, εμπρόσθιους αερόσακους, off-road ελαστικά, προστατευτικές ποδιές και θερμαινόμενους εσωτερικούς καθρέφτες. Επίσης, η ευρυχωρία του προσφέρει περισσότερη άνεση κάνοντας την οδήγηση ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

Το νέο Jeep Wrangler προσφέρεται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, από μόνο €46,900. Με πλούσιο εξοπλισμό και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, αποκλειστικά από την CIC Automasters.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.jeep-cyprus.com/model/wrangler-overview/

 


Κύριες Ειδήσεις





Translate »