Το εντυπωσιακό graffiti από το Public που έγινε viral στην πόλη


Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, τα Public εκτός από την εντυπωσιακή έναρξη τους στη πόλη μας που άνοιξαν τις πύλες τους με ανεπανάλυπτες προσφορές, έκαναν ακόμη μια όμορφη ενέργεια.

 

 
Από τις 8 Δεκεμβρίου που έκαναν την εμφάνιση τους στην τοπική αγορά, ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή πως θα πραγματοποιούσαν εντυπωσιακά πράγματα για να τραβήξουν τα βλέμματα των κατοίκων της Λάρνακας.
Τις τελευταίες εβδομάδες όποιος έχει περάσει από το Public στη Πλατεία Παλλάς σίγουρα θα έχει προσέξει κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Με δική τους πρωτοβουλία έχει σχεδιαστεί ένα εντυπωσιακό graffiti που τραβάει τα βλέμματα των περαστικών.

 

 
Στο συγκεκριμένο graffiti φαίνονται ξεκάθαρα διάφορα προιόντα τα οποία προωθούνται από τα καταστήματα Public με ωραία χρώματα που ομορφίζουν το τοίχο που εφάπτεται με τον χώρο στάθμευσης.

 

 
Τέτοιου είδους ενέργειες είναι καλό να αναφέρονται και να είναι παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα καταστήματα που θα μπορούσαν με τη σειρά τους να δώσουν χρώμα σε ένα μουντό τοίχο της πόλης.

Βραδινές φωτογραφίες: Dec Audiovisual Photography

 

 

Επιμέλεια άρθρου
Θέκλα Κάκκουρα

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »