Breaking News

Την ηλεκτρονική κατάθεση επιταγής εγκαινιάζει η Τράπεζα Κύπρου


Την ηλεκτρονική κατάθεση επιταγής, χωρίς χρέωση και χωρίς επισκέψεις σε καταστήματα και ΑΤΜ, εγκαινιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η υπηρεσία «Κατάθεση Επιταγής» της Τράπεζας Κύπρου στο BoC Mobile App, χωρίς καμιά χρέωση, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να καταθέτει επιταγή στον λογαριασμό του με ασφάλεια και σε χρόνο μηδέν. Αυτό γίνεται με το να φωτογραφίσει την επιταγή, καταθέτοντάς την σε λίγα λεπτά.

Εάν κάποιος/κάποια θέλει να καταθέσει επιταγή της Τράπεζας Κύπρου με ποσό μέχρι €1.000, θα συνδεθεί στο Mobile Αpp ακολουθώντας τη διαδρομή: Μεταφορές > Κατάθεση επιταγής. Έπειτα, φωτογραφίζει την επιταγή και επιβεβαιώνει τα στοιχεία. Το ποσό θα είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό του/της την επόμενη εργάσιμη μέρα και όχι σε 2 εργάσιμες μέρες, όπως γίνεται μέσω καταστήματος.

Προστίθεται ότι η κατάθεση της επιταγής μπορεί να γίνει σε λογαριασμό του δικαιούχου της επιταγής ή και των κοινών ή συνδεδεμένων λογαριασμών άλλου ατόμου (εκτός από λογαριασμό κάρτας, εμπρόθεσμη κατάθεση και λογαριασμό δανείου).

Η υπηρεσία απευθύνεται στους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας, για επιταγές της Τράπεζας Κύπρου, που έχουν εκδοθεί σε ευρώ, καταλήγει το δελτίο Τύπου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »