Breaking News

Ancoria Bank: Αύξηση καταθετικών επιτοκίων


Η Ancoria Bank, στηρίζοντας έμπρακτα ιδιώτες και επιχειρηματίες πελάτες της, προχώρησε σε αύξηση των καταθετικών της επιτοκίων.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της για επαναπροσδιορισμό της τραπεζικής και παρακολουθώντας τις κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές, η Ancoria Bank ανοίγει νέους δρόμους προσφέροντας στους πελάτες της, υφιστάμενους και πιθανούς, ψηλότερες αποδόσεις όσον αφορά τις καταθέσεις τους.

Έπειτα από την αύξηση των επιτοκίων των δανείων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις επιπτώσεις που αυτό έφερε, ακολουθεί και η ανάλογη αύξηση στα καταθετικά επιτόκια. Πλέον είναι καιρός να αποφευχθούν τα αρνητικά ή μηδενικά επιτόκια, προσφέροντας στους καταθέτες απόδοση, χωρίς να απειλείται ταυτόχρονα η χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Η Ancoria Bank από την αρχή της λειτουργίας της δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των καταναλωτών και συμβαδίζει με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Μέσα από το υβριδικό μοντέλο, όπου φυσική και ψηφιακή εξυπηρέτηση συνυπάρχουν αρμονικά, η τράπεζα κατάφερε να γίνει ένας αξιόπιστος χρηματοοικονομικός συνεργάτης στους πελάτες της, τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις, κτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αναθεωρημένα καταθετικά επιτόκια, τα οποία έχουν ήδη μπει σε ισχύ, όπως επίσης όρους και προϋποθέσεις, στην ιστοσελίδα της Ancoria Bank: www.ancoriabank.com/el/personal-banking/fixed-term-deposit-accounts/



Κύριες Ειδήσεις





Translate »