Δωρεάν βασικές τραπεζικές συναλλαγές με την Ελληνική Τράπεζα


Η επίσκεψη στα τραπεζικά καταστήματα πέρα από την ταλαιπωρία της μετακίνησης και την χρονοβόρα αναμονή στο ταμείο, πλέον προϋποθέτει και οικονομικό κόστος για ορισμένες βασικές τραπεζικές συναλλαγές. Η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει πλειάδα επιλογών και εργαλείων στους πελάτες της, ώστε να διεκπεραιώσουν βασικές τραπεζικές συναλλαγές μέσα από τα εναλλακτικά κανάλια που προσφέρει, εντελώς δωρεάν, χωρίς κόπο και αχρείαστες μετακινήσεις.

Με το Online Banking και το Mobile Banking της Ελληνικής Τράπεζας κερδίζετε χρόνο και χρήμα, πραγματοποιώντας βασικές τραπεζικές συναλλαγές όπου και αν βρίσκεστε χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Μεταφορά έως και €1000 σε άλλες τράπεζες χωρίς χρέωση

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν μέσω του online banking, να στείλουν χρήματα σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες εντελώς δωρεάν για ποσά μέχρι €1000. Μάλιστα, η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με κανονική ημερομηνία εκτέλεσης.

Απεριόριστες δωρεάν μεταφορές χρημάτων

Οι χρήστες του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App μπορούν να πραγματοποιήσουν απεριόριστες μεταφορές χρημάτων εντός Ελληνικής Τράπεζας εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο. Στείλε ή λάβε χρήματα από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες σε διάστημα δευτερολέπτων.

Δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ στην Κύπρο και το εξωτερικό

Οι κάτοχοι χρεωστικής κάρτας συνδεδεμένης με λογαριασμό Ταμιευτηρίου, καθώς και λογαριασμού Basic της Ελληνικής Τράπεζας, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Λογαριασμό Basic και χρεωστική κάρτα με μόλις €1,50 τον μήνα

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει τον λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας με μόλις €1,50 τον μήνα. Μαζί με τον λογαριασμό αποκτά και χρεωστική κάρτα ώστε σε συνδυασμό με όλα τα πιο πάνω πλεονεκτήματα, να μπορεί να απολαμβάνει τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας για την ικανοποίηση καθημερινών αναγκών χωρίς το άγχος των τραπεζικών χρεώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »