Breaking News

Τα TGI FRIDAYS φέρνουν το υγιεινό φυτικό BEYOND MEAT BURGER στην Κύπρο!


Tα TGI FRIDAYS συστήνουν, σε όλα τα εστιατόριά τους στην Κύπρο, μια νέα απολαυστική και ταυτόχρονα υγιεινή γευστική δημιουργία, το επαναστατικό, Beyond Meat Burger, που έχει «ταράξει τα νερά» στην Αμερική!

 

 

Πρόκειται για ένα vegan burger που ξεχωρίζει και έχει ήδη κατακτήσει τις προτιμήσεις των φανατικών οπαδών της γεύσης. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Bill Gates, ο Leonardo DiCaprio και αρκετές ακόμα διεθνείς προσωπικότητες έχουν επενδύσει σε αυτό το project!

Το Beyond Meat Burger είναι ένα υγιεινό, 100% φυτικό, μπιφτέκι που διαθέτει την όψη, τη γεύση και την απόλαυση που συνοδεύει ένα βοδινό burger. Ταυτόχρονα είναι εμπνευσμένο έτσι ώστε να προσφέρει όλη τη ζουμερή γεύση ενός παραδοσιακού μπιφτεκιού, ενώ παράλληλα έχει φυτική προέλευση και δεν περιλαμβάνει σόγια ή γλουτένη. Το Beyond Meat Burger περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη και σίδηρο σε σχέση με το βοδινό και δεν διαθέτει καθόλου χοληστερόλη.

 

Το υγιεινό και επαναστατικό Beyond Meat μπιφτέκι αποτελεί μια φυτική επιλογή, ιδανική για vegans, χορτοφάγους, για όσους θα νηστεύουν αλλά και για όσους γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους, αναζητώντας, την ίδια στιγμή, ένα μπιφτέκι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά.

Η μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό για το πρωτοποριακό Beyond Meat έκαναν πολύ απλή την απόφαση των TGI FRIDAYS να φέρουν το φυτικό μπιφτέκι στην Κύπρο. Η προσθήκη του Beyond Meat Burger στο μενού των εστιατορίων αποτελεί μέρος της δέσμευσης των TGI FRIDAYS να συνεχίσουν να προσφέρουν ολοένα και περισσότερα καινοτόμα προϊόντα στους καλεσμένους τους.

Το Beyond Meat Burger βρίσκεται επισήμως και στην Κύπρο και μοιράζει απόλαυση, αποκλειστικά στα εστιατόρια TGI FRIDAYS, όπου είναι έτοιμο να δελεάσει τα μάτια και να εκπλήξει τους ουρανίσκους όσων αγαπούν τις γεμάτες γεύσεις και τη γαστρονομική καινοτομία.

Τέλος όσοι έχουν την ευκαιρία να γευθούν το Beyond Meat Burger πριν τις 12 Μαρτίου μαζί με τη μοναδική εμπειρία απόλαυσης θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν και 500 επιπλέον βαθμούς στην εφαρμογή Fridays Cyprus Rewards!

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »