Breaking News

Caffè Nero στην πλατεία Ζουχούρι…Εκεί όπου η τέχνη του καφέ συναντά τον ιστορικό χαρακτήρα της νέας πλατείας


Το Caffè Nero είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο με πανοραμική θέα της πλατείας και σε πολύ μικρή απόσταση από τη θρυλική Λαϊκή Γειτονιά, την πλατεία Αγίου Λαζάρου και τη νέα Δημοτική Αγορά.

 

Ιστορική αναδρομή

Το Ζουχούρι αποτελούσε για αιώνες εμπορικό σταθμό και υπήρξε ένα τόπος συνάντησης της Δύσης και της Ανατολής. Ο πυρήνας γύρω από τον οποίο αναπτύχθηκε χαοτικά, άναρχα, αλλά και τόσο μαγικά η παλιά Λάρνακα.

 

Σχεδιασμός με σεβασμό

Σε μία τοποθεσία τόσο φορτισμένη και “γεμάτη” ιστορία, ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος Caffè Nero όφειλε να γίνει, πάνω από όλα, με σεβασμό και φροντίδα στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της περιοχής. Έτσι κι έγινε. Όλα τα υλικά κατασκευής, καθώς και η σήμανση του καταστήματος συνάδουν απόλυτα με τον ιστορικό χαρακτήρα της πλατείας, δημιουργώντας έναν υπαίθριο χώρο που ηρεμεί σώμα και ψυχή και προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Το Caffè Nero στην καρδιά της Λάρνακας

Εδώ θα απολαύσετε έναν αυθεντικό χειροποίητο Ιταλικό καφέ, με μια υπέροχη θέα της πλατείας Ζουχούρι! Εσείς, αφήστε το βλέμμα σας να ταξιδέψει σε παλιότερες εποχές που συμπληρώνονται ιδανικά από διακριτικές μοντέρνες γραμμές αρχιτεκτονικής και πινελιές πράσινου από λεβάντα, δάφνη, ελιές και μουριές.

Στο μενού θα βρείτε, μοναδικά ροφήματα με άρωμα Μιλάνο, όπως ζεστή σοκολάτα με σαντιγί, deli snacks από προσεγμένα υλικά, ολόφρεσκα αρτοσκευάσματα και τα φημισμένα γλυκά του Caffè Nero.

Η επίσκεψή σας στο Caffè Nero κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι όμορφη και χαλαρωτική. Ακόμη πιο όμορφη με τη δύση του ήλιου, όπου χάρη στον υπέροχο φωτισμό, η πλατεία αποκτά έναν πανέμορφο, μαγικό χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά, καθώς στην πλατεία υπάρχει αρκετός χώρος για παιχνίδι.

 

Η γειτονιά

Πριν ή μετά την επίσκεψη στο Caffè Nero, οι κάτοικοι ή οι επισκέπτες της Λάρνακας μπορούν να εξερευνήσουν μία σειρά από εξαιρετικά αξιοθέατα σε μικρή απόσταση από το κατάστημα. Κάποια από αυτά είναι:

  • Η θρυλική Λαϊκή Γειτονιά
  • Η πλατεία Αγίου Λαζάρου με την ομώνυμη εκκλησία
  • Η νέα Δημοτική Αγορά
  • Το μεσαιωνικό κάστρο
  • Το τζαμί Μπουγιούκ
  • Η παραλία Φοινικούδες.

 

Σημαντικό ότι στην περιοχή υπάρχουν 4 χώροι στάθμευσης, για εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών στην πλατεία Ζουχούρι.

Το Caffè Nero στην πλατεία Ζουχούρι, θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σας στέκια στη Λάρνακα!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »