Breaking News

Τα σχέδια για το 2017 αποκάλυψε η Δικράν Ουζουνιάν


Σε γεύμα προς εκπροσώπους των ΜΜΕ και «καλεσμένο» το νέο Toyota C-HR

Με το καθιερωμένο ετήσιο γεύμα προς τους εκπρόσωπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ξεκίνησε η νέα χρονιά για την εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., επίσημο αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Toyota & Lexus στην Κύπρο, που έγινε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στο εστιατόριο Barrique Wine & Deli , στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η εταιρεία ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συνεχή υποστήριξη και άψογη συνεργασία και ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια της νέας χρονιάς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μοντέλο που άλλαξε το πρόσωπο της Toyota, το ολότελα νέο Toyota C-HR, του οποίου το επίσημο λανσάρισμα γίνεται την περίοδο αυτή.

Με μια νέα καμπάνια που επικεντρώνεται στην ανάγκη του οδηγού του αυτοκινήτου να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, το Toyota C-HR έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το «διαμάντι της Toyota» και να ενημερωθούν εφ’ όλης της ύλης για το νέο μοντέλο.

Το γεύμα ολοκληρώθηκε με τις ευχές της εταιρείας Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., για ένα καθ’ όλα αποδοτικό 2017, γεμάτο αισιοδοξία και δημιουργία.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »