Breaking News

Τέσσερεις νέες γεύσεις για τα παγωτά Κρι Κρι


«Τα γλυκά της μαμάς» και οι μπάρες παγωτού Derby

Φέτος το καλοκαίρι, η Κρι Κρι δημιούργησε δυο νέα συναρπαστικά παγωτά σε τέσσερεις ξεχωριστές γεύσεις, τα οποία φέρνει στην Κύπρο ο Όμιλος ΚΕΑΝ, προσθέτοντας μια δροσερή νότα σε ένα καλοκαίρι γεμάτο απόλαυση: «Τα γλυκά της μαμάς» σε γεύσεις Σοκολατόπιτα και Πάστα Φλώρα, και τις μπάρες παγωτού Derby σε γεύσεις Classic και Caramel.

Τα γλυκά της μαμάς
Με γεύσεις που μας ταξιδεύουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι η Κρι Κρι, παρουσιάζοντας τα νέα οικογενειακά παγωτά «Τα γλυκά της μαμάς»  που έρχονται σε δύο αγαπημένες γεύσεις, χαρίζοντας δροσιά στα χείλη και ζεστασιά στην καρδιά, αφού συνδυάζουν τις νοσταλγικές γεύσεις από τις λαχταριστές λιχουδιές που ετοίμαζε με αγάπη η μαμά, με τις αγνές πρώτες ύλες της Κρι Κρι.

Η λατρεμένη ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ, μεταμορφώνεται σε παγωτό με γεύση μπισκότου, γλυκό βερίκοκο ‘σαν της μαμάς’ και τραγανά κομματάκια μπισκότου, ενώ η αγαπημένη ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ παίρνει μορφή παγωτού σοκολάτας με πραγματικά κομμάτια σοκολατόπιτας και πλούσιο σιρόπι με γεύση… σοκολάτας φυσικά.

Derby Classic και Derby Caramel
Το καλοκαίρι σφύριξε έναρξη και δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, η Κρι Κρι και η ΙΟΝ, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν το πιο δροσερό και καλοκαιρινό… Derby, βάζοντας γκολ στην πιο σοκολατένια απόλαυση.

Η μπάρα σοκολάτας Derby της ΙΟΝ μετατρέπεται σε παγωτό από την Κρι Κρι και ο αγώνας νοστιμιάς διεξάγεται ανάμεσα σε δύο μοναδικές γεύσεις: κλασική και καραμέλα.

Η ομάδα της Derby Classic βάζει γκολ με απολαυστικές νιφάδες καρύδας και λαχταριστή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ με τραγανά rice crisps, ενώ το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Derby Caramel βρίσκεται στην πλούσια στρώση καραμέλας γάλακτος.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »