Breaking News

Συνεργασία Right ATTC Training Centre και TIME Private Institute – Τι καινούργιο φέρνουν στην πόλη


Σε πρόσφατη ανακοίνωση του το Right ATTC Training Center, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του στην πόλη μας όπου θα προσφέρει σειρά μαθημάτων στο κοινό της πόλης, σε κλάδους όπως τουριστικά επαγγέλματα(αεροσυνοδός, υπάλληλος αεροδρομίου, τουριστικού πρακτορείου, ξενοδοχείου Παγκόσμια) στο Leadership and Management κ.α.

Mε την πολυετή εμπειρία του το Right ATTC Training Center θα αποτελέσει μια εναλλακτική νέα επιλογή για τα άτομα που θέλουν να κάνουν καριέρα στους προσφερόμενους κλάδους σπουδών, καθώς ως εκπαιδευτικό κέντρο έχει να επιδείξει επιτυχημένα αποτελέσματα σπουδαστών του που εξασφάλισαν άμεσα θέσεις εργασίας.

Η έναρξη της λειτουργίας του Right ATTC Training Center γίνεται σε συνεργασία με το TIME Private Institute καθώς τα μαθήματα θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ινστιτούτου στη Λεωφόρο Ελευθερίας 71, Αραδίππου (πάνω από την OPEL). Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία δημιουργεί μια νέα δυναμική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην πόλη μας καθώς τόσο τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, όσο και οι εγκαταστάσεις όπου θα διεξάγονται αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Με αφορμή τα πιο πάνω, την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στις 17:00 η ώρα,  έχει προγραμματιστεί ημέρα γνωριμίας όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία και θα παρουσιαστούν οι κλάδοι σπουδών. ”ανοίγουμε” τους χώρους μας στο κοινό για γνωριμία με το κοινό της πόλης.

Την επίσημη παρουσίαση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

prosklisi-event

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »