Breaking News

Πρεμιέρα για το νέο Skoda Kodiaq στο MotorShow 2017


Στην ανταγωνιστική κατηγορία των SUV μπαίνει η Skoda

Στις 4 Μαΐου και στο πλαίσιο του MotorShow 2017, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου Skoda Kodiaq από τη Unicars.

Η παρουσίαση χαρακτηρίστηκε από διευρυμένη  προσέλευση των μελών του Τύπου, αφού το Skoda Kodiaq αποτελούσε ένα από τα πιο αναμενόμενα  μοντέλα της  χρονιάς  έχοντας προκαλέσει αυξημένο βαθμό ενδιαφέροντος.

Με το Skoda Kodiaq  η Skoda εισέρχεται δυναμικά και με μεγάλες αξιώσεις  σε μια ήδη ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή των μεγάλων SUV. Είναι ένα μοντέλο που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη τόσο για την καθημερινότητα όσο και για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Υιοθετεί ένα σχεδιασμό που αντανακλά τον πολύπλευρο χαρακτήρα του αυτοκινήτου συνδυάζοντας τις κομψές γραμμές με τα δυναμικά εκτός δρόμου στοιχεία.

Το Skoda Kodiaq ήρθε στην Κύπρο έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στα Διεθνή Σαλόνια και έχοντας ήδη διακριθεί από τον Διεθνή Τύπο.  Στο έγκυρο περιοδικό “Top Gear” οι Βρετανοί ψήφισαν το Skoda Kodiaq ως το καλύτερο αυτοκίνητο για μεγάλες οικογένειες. Επίσης, το Kodiaq κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία «Μεγάλα SUV» στο θεσμό Best Cars από το περιοδικό “What Car?”.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »